Hirdetés

Fontos részletekről rántotta le a leplet a következő iPhone SE kiszivárgott tokja



|

A felszínre került telefontok révén több dolog is megerősítést nyert az Apple új készülékével kapcsolatban.

Hirdetés

Több mint két év telt el azóta, hogy az Apple piacra dobta utolsó jóárasított készülékét, a harmadik generációs iPhone SE-t. A hatalmas sikerre való tekintettel sejteni lehetett, hogy készül a kedvezőbb árú mobil következő iterációja - a legutóbbi értesülések szerint akár már 2025 januárjában a boltok polcaira kerülhet az iPhone SE 4.

A minap újabb információk kerültek felszínre a mobillal kapcsolatban, egészen pontosan egy neves szivárogtató, Sonny Dickson osztott meg egy képet a telefonhoz készült tokról.

Hirdetés

A 2022-es modellhez hasonlóan, a tok hátoldalán lévő kivágás egy kamera és egy vaku számára biztosít helyet, ami azt jelzi, hogy az új modellek esetében is ugyanez lehet a felállás. A némító kapcsoló és a hangerőszabályzó gombok elhelyezkedése is hasonló, de nyilvánvalóan ez nem jelenti az, hogy a régi tokok kompatibilisek lesznek az új SE-vel.

Ennek elsődleges oka, hogy a negyedik generációs telefon megjelenésében leginkább az iPhone 14-re fog hajazni, így lényegesen nagyobb lesz a korábbi modelleknél. A pletykák szerint az iPhone SE 4 egy 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel fog rendelkezni, míg a harmadik generációs készülék egy 5,45 hüvelykes LED panellel volt felszerelve.

Bár a kiszivárgott képen a hátlapi kamera kivágása megegyezik a 2022-es iPhone SE tokján lévővel, ezen a téren is jelentős előrelépés várható. A pletykák szerint az új modell egy 48 megapixeles kamerával érkezhet, míg az előlapon egy 12 megapixeles szelfikamera kaphat helyet.

Ahogy arról már korábban írtunk, a negyedik generációs iPhone SE-vel az Apple végleg eltávolodhat a régi home gombos kialakítástól, és áttérhet az edge-to-edge kijelzőre, valamint a Face ID-s azonosításra, amelyet a most kiszivárgott tok is megerősíteni látszik.

Az utóbbi időben egyre többet lehetett hallani az új készülékről, így valószínűleg már nem kell sokat várni a formális leleplezésére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.