Hirdetés

Fennakadások tapasztalhatók a Digi szolgáltatásában



|

A szolgáltató előfizetői közül sokan arra ébredtek péntek reggel, hogy nincs internetelérésük.

Hirdetés

Sokunk reggeli rituáléjához tartozik, hogy egy csésze (vagy bögre) kávé társaságában bekapcsoljuk a gépet, hogy megnézzük, mi történt a nagyvilágban, amíg mi az igazak álmát aludtuk, és elég kellemetlen tud lenni, amikor a megnyitott oldalak nem akarnak betöltődni, majd a routerre pillantva azt látjuk, pirosan villog a beérkező jel LED-je. Még rosszabb, ha működő internetre nem csupán a kíváncsiságunk kielégítése végett van szükségünk, hanem mondjuk azért, mert dolgoznánk.

Nos, a ma reggeli/délelőtti órákban a Digi számos előfizetőjének része lehetett ebben az élményben, ugyanis teljesen elment náluk az internet. A Downdetector szerint 6 órától hirtelen megugrott a bejelentések száma. Az érintett kollégáink közül van, akinél már helyreállt a szolgáltatás, de másoknál változatlanul köhécsel az internet.

Hirdetés

 A HVG-nek sikerült elérnie a Digi anyavállalata, a 4iG a sajtóosztályát, ahonnan azt a tájékoztatást kapta, hogy a probléma nem országos, a szolgáltatásban tapasztalható fennakadás pedig annak köszönhető, hogy egy III. kerületi társasházban bekövetkezett csőtörés miatt áramellátási gondok jelentkeztek a vállalat központi fejállomásánál.

E sorok írásakor is folyamatban van az áramszolgáltatás helyreállítása, valamint a meghibásodott eszközök cseréje, a szolgáltató úgy kalkulál, hogy a javítási munkálatok késő délután fejeződnek be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.