Hirdetés

Ezt a napelemes áramforrást egy hátizsákban is könnyedén magaddal viheted



|

Nem mindennapi egységekkel rukkolt elő a Bluetti.

Hirdetés

A Bluetti új szintre emelte a hordozható energiaellátást: bemutatta a Handsfree Backpack Power Station névre keresztelt napelemes áramforrásokat, amelyek - ahogy azt nevük is sugallja - kényelmesen elférnek egy hátizsákban is. Az egységek több méretben elérhetők, attól függően, hogy mennyi ideig és milyen felszerelést szeretnénk árammal ellátni.

Az áramforrásokat elsősorban kültéri fotósok és videósok számára tervezték, de a Bluetti szerint túrázóknak, sziklamászóknak, kempingezőknek, kalandoroknak, bicikliseknek és motorosoknak is praktikus lehet a szabadban. Az áramforrás mellé egy speciális hátizsák is jár, amelyben kényelmesen, egy külön erre kialakított rekeszben helyezhetjük el a telepet.

Hirdetés

A 299 dolláros (adók nélkül 110 ezer forint) Handsfree 1 egy 42 literes hátizsákkal érkezik, és 268,8 Wh LFP tárolókapacitásával akár 300 W-os váltakozó áramú eszközök táplálására is képes. Ez azt jelenti, hogy teljesen feltölthetünk vele egy laptopot, akár háromszor is. A 399 dolláros (adók nélkül 147 ezer forint) Handsfree 2 már 700W / 512Wh-ra növeli az akkumulátort egy hatalmas, 60 literes csomagban.

A Handsfree 1 méretei 286,5 × 95 × 280 mm, súlya pedig 5 kilogramm, míg a nagyobb Handsfree 2 305 × 105 × 385 mm, és 7,5 kilogramm. Mindkét modell öt kimenettel (1x AC, 2x 100W USB-C és 2x 15W USB-A) rendelkezik, valamint XT60 napelemes bemenettel is, amely az akkumulátor töltöttségének fenntartásában segít.

Az ezekhez járó hátizsákok rengeteg zsebbel rendelkeznek, így kényelmesen rendszerezhetjük benne az eszközöket, amelyek a nedvességtől is védve lesznek a táskák vízálló kialakításának köszönhetően.

Minden további részletet a termékekről a Bluetti oldalán, itt találhattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.