Hirdetés

Csúszik a Samsung Galaxy Buds3 Pro megjelenése, mert minőségbeli problémák akadtak



|

A Samsung elhalasztotta a közelmúltban bemutatott fülhallgatói startját.

Hirdetés

A legutóbbi Samsung Galaxy Unpacked esemény keretében a Samsung Galaxy Z Flip6, a Galaxy Z Fold6, a Watch7 és a Watch7 Ultra mellett két fülhallgató is debütált: a Buds3, valamint ennek fejlettebb változata, a tökéletesen elnevezett Buds3 Pro. Míg előbbi a vártnak megfelelően a tegnapi napon elérhetővé vált, utóbbit halasztani kellett, ugyanis több korai felhasználó is minőségbeli problémákra panaszkodott.

Többen azt sérelmezték, hogy a cserélhető gumiharangok túl könnyen elszakadnak. Az Android Authority által közzétett közleményben a Samsung elmondta, hogy komolyan veszik a panaszokat, és ideiglenesen felfüggesztették a rendelések teljesítését, valamint a termék árusítását.

Hirdetés

A következő napokban ismét minőségellenőrzésen esnek át a Buds3 Prók, de ha minden jól megy, augusztus során újra elérhetővé válhatnak. A cég azt kéri, hogy akihez már eljutott a készülék, és problémát tapasztal, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal vagy a legközelebbi szervizközponttal.

Jelen állás szerint a Galaxy Buds3 Pro Magyarországon augusztus 14-étől lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.