Hirdetés

A Nintendo váratlanul bejelentett egy új hardvert, és ettől nem tudunk többé nyugodtan aludni



|

Megint meglepőt húzott a Nintendo Switch gyártója.

Hirdetés

Biztosan megtalálja majd a maga közönségét a novemberben érkező PlayStation 5 Pro is, de legyünk őszinték, konzolfronton messze nem ez a legizgalmasabb és a legjobban várt hardver. Ez a titulus kétségtelenül a Switch utódját, a sajtó által egyszerűen csak Switch 2-nek nevezett hibridet illeti, amely jelentős teljesítménybeli előrelépést, visszafelé-kompatibilitást, valamint a hordózhatóság megtartását ígéri az eddig kiszivárgott információk alapján.

Tudjuk, hogy jön, ezt a Nintendo is megerősítette, így a kérdés csupán az, hogy mikor kerítenek sort a japánok a formális leleplezésre. Nos nem most, mert bár valóban bejelentett egy új hardvert a konzolgyártó, az garantáltan nem fogja átvenni a Switch helyét, de ettől még nagy valószínűséggel megdobogtatja majd számos rajongó szívét.

Hirdetés

A vállalat újdonsága nem más, mint a Nintendo Sounc Clock: Alarmo, vagyis egy interaktív ébresztőóra, amelyet az tesz különlegessé, hogy öt exkluzív játék (Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Splatoon 3, Pikmin 4, Ring Fit Adventure) által inspirált hangokkal ébreszti tulajdonosát, de úgy, hogy ezt a még félálomban lévő illető testmozgására reagálva teszi. Egyébként ha összekötjük a Nintendo-fiókunkkal, akkor a Mario Kart 8 Deluxe és az Animal Crossing: New Horizons is a választék részét fogja képezni.

A készülék figyelemmel követi az alvásunkat, feljegyzi, hogy mennyi időt töltöttünk ágyban, mennyit mozgolódtunk, illetve meddig tartott az ébredés folyamata. Bár elsődleges feladata az, hogy ne hagyjon minket aludni, van alvást segítő funkciója is.

Adók nélkül 99 dollárt (kb. 36 ezer forintot) kér az Alarmóért a Nintendo, az Egyesült Államokban és Kanadában már rendelhető, de elvileg még a hét folyamán kiterjesztik Európára is ezt a lehetőséget. Fontos tudni, hogy a Nintendo első körben csak azokat szolgálja ki, akik Nintendo Switch Online tagsággal és felhasználói fiókkal rendelkeznek, mindenki másnak, aki, azt szeretné, hogy reggelente Zelda hercegnő ébressze, 2025 elejéig, legalább január közepéig kell várnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.