Hirdetés

A Logitech cáfolta az előfizetéses egér tervét



|

Már megint magyarázkodni kellett Hanneke Faber vezérigazgató miatt.

Hirdetés

A Logitech nem tervez "előfizetéses egeret" piacra dobni - erősítette meg a vállalat kommunikációs vezetője, Nicole Kenyon. A hivatalos nyilatkozat a Logitech vezérigazgatója, Hanneke Faber által elhangzottakra adott válaszként érkezett, miután a közösségi médiában heves visszhangot keltett a cég lehetséges új termékének koncepciója.

Faber egy podcast interjúban egy olyan "örök egér" ötletét vázolta fel, amely egy magas minőségű, szoftverrel támogatott periféria lenne, ami egy jó karórához hasonlóan hosszú élettartamot kínál. Az interjúban a vezérigazgató elmondta, hogy ez az örök egér egy olyan irány, amelyet a Logitech a jövőben szeretne megvalósítani. Az ötlet azonban nagy felháborodást váltott ki, sokan attól tartottak, hogy a Logitech előfizetési díjat kérhetne egy ilyen periféria használatáért.

Hirdetés

Kenyon most egyértelművé tette, hogy a Faber által említett egér nem valós termék, és nem is tervezik annak bevezetését. Az interjúban elhangzottak csupán a vállalat belső ötletelésének egy provokatív példáját mutatták be, amely a fenntartható fogyasztói elektronika jövőbeli lehetőségeire utalt.

Ez már a második alkalom, hogy a Logitechnek tisztáznia kellett Faber nyilatkozatait. Korábban a vállalat kénytelen volt megnyugtatni okosotthon-kameráikat használó ügyfeleit is, hogy nem szüntetik meg ezeknek a termékeknek a támogatását, miután a podcastban elhangzottak félreértésre adtak okot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.