Hirdetés

A Lenovo új tabletje egyben... bluetooth hangszóró is



|

A JBL munkáját dicsérő nyolc hangszóró akár 26 watton is képes szólni.

Hirdetés

A Lenovo a minap jelentette be egy új eszköze, az androidos Tab Plus megjelenését, ami egy újabb megfizethető árú, minőségi táblagépnek ígérkezik, JBL hangrendszerrel, állvánnyal és még jó pár hasznos kiegészítővel felturbózva. A most megjelenő kütyü különlegességét az adja, hogy a gyártó ígérete szerint olyan jó a hangja, hogy további eszközeinkhez használható bluetooth hangszóróként is megállja a helyét.

A Lenovo Tab Plus egy 11,5 hüvelykes táblagép, amely az árához képest elég sokoldalú. A specifikációk szerint a középkategóriás MediaTek G99 hajtja 8 GB RAM-mal. 128 és 256 GB tárhellyel rendelkező változatban is kapható, de azoknak, akik többre vágynak, további bővítésre ad lehetőséget a microSD-támogatás.

A kijelző egy 2000×1200-as felbontású LCD panel, 90 Hz-es képfrissítéssel. Emellett 8600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, akár 45 W-os töltéssel.

Hirdetés

Ami viszont igazán különlegessé teszi az eszközt, az a JBL hangszórórendszere. A minőségi térbeli hangzásról 8 hangszóró gondoskodik, melyből 4 mélynyomó, és ezek kapacitásáról a masszív kivágás is árulkodik. A hangrendszer akár 26 W leadására is képes, ami teljesítményben a JBL Flip 6-ra hajaz.

A minőségi hangrendszert más, kevésbé szépen szóló eszközökről kihasználni szándékozók kedvéért a táblagépbe eleve beépítették az ezt támogató funkciót. Ennek segítségével más eszközeink úgy érzékelik a Tab Plus-t, mintha egy bluetoothos hangszóró lenne. A hagyományos vezetékes eszközökhöz 3,5 mm-es jack-aljzat biztosítja a bemenetet.

A Lenovo Tab Plus alapból Android 14-et futtat, amihez még két évig kap frissítéseket az Android 16-tal bezárólag, valamint biztonsági javításokat 2028 júniusáig. Az eszköz értékesítése a héten már elindult. Az újdonság a gyártó honlapjáról már megrendelhető 279 euróért (111 000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.