Hirdetés

A Galaxy Z Flip 6 combosabb kamerával érkezhet



|

Kiszivárogtak a készülék specifikációi, ezt tudhatja a Samsung új zászlóshajója.

Hirdetés

Februárban egy csokornyi, hivatalosnak tűnő renderen csodálhattuk meg először, hogy milyenek lehetnek a Samsung új hajtogatós mobiljai, a Galaxy Z Fold 6 és a Z Flip 6, majd májusban már megbizható forrás árulkodott az új Galaxy-termékek előkészítéséről. A Samsung azt is belengette, hogy mikor számíthatunk a hivatalos készülékbemutatókra: július 10-én, Párizsban kerül sor a következő Samsung Unpackedre, ahol a koreai gyártó saját AI-ja is nagy hangsúlyt kaphat. 

Ám mielőtt eljutottunk volna a francia eseményig, egy szivárogtató, Ishan Agarwal a Twitteren/X-en megosztott néhány információt a Galaxy Z Flip 6 teljesítményéről és tulajdonságairól. 

Hirdetés

A felhasználó állítása szerint hozzájutott néhány exkluzív adathoz az új hajtogatós mobillal kapcsolatban, ami alapján a Galaxy Z Flip 6 Snapdragon 8 Gen 3 processzorral, 6,7"-os, 120 Hz-es, FHD+ felbontású kijelzővel (míg a másodlagos IPS lesz OLED helyett), amit a Gorilla Glass Victus 2 véd, és egy 4000 mAh-es akkumulátorral (ami állítólag 35W-os gyorstöltésre lesz képes, de más források szerint talán csak 25W) rendelkezik.

Ami pedig a kamerákat illeti, a fő szenzor 50 MP-es lehet, ami mellett egy 12 MP-es ultrawide szenzor kapott helyet, míg elől egy 10 MP-es optika kapott helyet. 12 GB RAM-mal, valamint típustól függően 256/512 GB hellyel számolhatnak a leendő tulajok, míg a telefon méretei a következők lehetnek: 165x71,7x7,4 mm. 

A The Verge beszámolt a Galaxy Z Fold 6 állítólagos részleteiről is, amelyben szintén a Snapdragon 8 Gen 3 futhat, 14 grammal könnyűbb, 1,4 mm-rel rövidebb, 1 mm-rel szélesebb és 1,3 mm-rel vékonyabb összehajtva, míg kihajtva ugyanezek a paraméterek 1,4 mm, 2,7 mm és 0,5 mm. Továbbfejlesztett Armor alumínium keret, 7,6"-os a belső, 6,3"-as a belső képernyő, amiknél 2160x1856 és 2176x1812 a felbontások, viszont a kamerák, akksi és borító tekintetében nincs változás a Flip 6-hoz képest. 

Természetesen ezek nem hivatalos információk, így kezeljétek őket fenntartásokkal, de a július 10-i Samsung Unpackeden úgyis kiderül az igazság, valamint az is, hogy a Galaxy Z Flip 6 milyen mesterséges intelligenciával meghajtott funkciókkal lesz felvértezve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.