Hirdetés

Retro játékok kézikonzolja



|

A legújabb őrület a retro játékokat futtató kézikonzol ötlete.

Hirdetés

Szeretnénk újra játszani gyerekkorunk kedvenc játékaival? No de hogyan? Kevesen tartották meg C64-esüket vagy Amigájukat, de mégis, néha jó lenne újraélni a régmúlt nagy csatáit. Erre szolgál a Pocket Retro Game Emulator, amely úgy néz ki külsőre, mint egy GameBoy Micro, ám valójában ennél sokkal több: képes futtatni régi NES, SNES, GBA, Sega Genesis vagy Neo Geo játékokat.

 

A belső memória 4 gigabájt, erre bőven ráférnek a régi, néhány kilobájtos (8 vagy 16 bites) programok, de ha valaki töménytelen mennyiségű alkalmazással rendelkezne, az még miniSD kártyával is bővíheti. A kijelző egy 2,8 colos, 240×320 pixel felbontású LCD megjelenítő.  

 

 

pocket-retro-game-emulator.jpg

 

 

Az előlapon található gombok mindegyike személyre szabható, valamint minden játék menet közben is elmenthető, megállítható. Nem szükséges plusz emulátor programot letölteni, elég csak a ROM-okat feltölteni és már játszhatunk is.

 

Természetesen a játékokon kívül másra is használható, például filmnézésre, zene- és FM-rádió hallgatásra, képnézegetésre vagy könyvolvasásra sőt, akár még tévére is köthető, így lesz igazán élvezetes és korhű a játék. Az akkumulátor egy feltöltéssel 6-8 óra folyamatos játékot biztosít a régi játékok szerelmesei számára.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.