Hirdetés

Az összes versenytársánál könnyebb és vékonyabb lehet a Samsung Galaxy S25 Ultra



|

Minden jel arra utal, hogy a dél-koreai techóriás a lehető legkényelmesebb kialakításra törekszik az új csúcskészülékek esetében.

Hirdetés

Bár még hónapokra vagyunk a Samsung következő Galaxy S sorozatának formális leleplezésétől, különböző szivárgások formájában már egész sok mindent megtudtunk a gyártó készülékeiről. Nemrégiben például kiderült, hogy mekkora akkumulátorral érkezhet az alapmodell, a Samsung Galaxy S25, most pedig a csúcskategóriás Ultrával kapcsolatban derült fény néhány izgalmas részletre.

A közelgő zászlóshajó a pletykák szerint több dizájnbeli változtatással érkezik, amelyek révén a készülék sokkal ergonomikusabb lehet elődjeinél. A mostani szivárgás értelmében még az is benne lehet a pakliban, hogy a Samsung Galaxy S25 Ultra lesz az év legvékonyabb és legkönnyebb felső kategóriás okostelefonja - adta hírül az Android Authority.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung egy lekerekítettebb dizájnt fontolgat, hogy még inkább kézreálló legyen a készülék. Ebből kifolyólag a Samsung Galaxy S25 Ultra lekerekített sarkokkal érkezhet, amelyek nem nyomódnak majd a tenyerünkbe használat közben. Említésre került egy új keretdizájn is, amely vélhetően a hátlap felé lesz lekerekítve a kényelmesebb fogás érdekében.

Az Ice Universe néven aktív szivárogtató korábban azt állította, hogy ez lesz az eddigi legvékonyabb Galaxy S Ultra modell, de most azt is hozzátette, hogy még a Google és az Apple konkurens csúcsmodelljeinél is vékonyabb és könnyebb lehet.

"Az összes Ultra zászlóshajó telefon közül, amelyek hamarosan megjelennek, az S25 Ultra lesz a legvékonyabb és legkönnyebb, beleértve az iPhone 16 Pro Maxot és a Pixel 9 Pro XL-t is."

- olvasható a szivárogtató bejegyzésében.

Ebből arra következtethetünk, hogy a Samsung várhatóan több mint 12 grammot fog lefaragni a készülő modell tömegéből, tekintve, hogy a Galaxy S24 Ultra 233 grammot, a Pixel 9 Pro XL pedig 221 grammot nyom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.