Hirdetés

Közel felére csökkent az AMD Radeon Pro Duo ára



|

Már 800 dollárért is elvihető a két Fiji GPU-val szerelt videokártya.

Hirdetés

A Radeon Technologies Group jelenlegi tervei szerint még az év első felében piacra kerülnek a Vega grafikus processzort és HBM2 memóriát használó grafikus kártyái. A nagy mutatványra készülve gigantikus árcsökkentést kapott a vállalat jelenlegi legerősebb fogyasztói piacon kapható terméke, a csúcsmodellt gyártó és forgalmazó partnerek próbálnak megszabadulni a készletektől.


Hirdetés


Ennek köszönhetően 1499,99 dollár helyett már 799,99 dollárért is elvihető a Radeon Pro Duo. Nagyjából 231 ezer forintról van szó, az óriási leárazás ellenére sem vált kifejezetten megfizethetővé a termék. A vásárlók gyakorlatilag két darab CrossFire-ben összekötött Radeon R9 Fury X-et kapnak egyetlen áramköri lapon, 2×4 GB HBM memóriával. A zárt rendszerű, gyárilag összeszerelt vízhűtéssel forgalmazott kártya három darab nyolctűs PCIE tápcsatlakozót igényel, így nem csak a megvásárlása, de a hétköznapi használata sem olcsó mulatság.



(Forrás: WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.