Hirdetés

Google Pixel 9 Pro XL teszt – az „androidos iPhone”, ahol nem a hardver az első



|

Óriási feladata van az immáron hazánkban is kapható új Google mobilnak: praktikus AI-t kell varázsolnia minden felhasználó zsebébe. Leteszteltük az új Pixelt.

Hirdetés

Fontos mérföldkő a Pixel 9-es széria megjelenése a magyar felhasználók számára, ugyanis végre hivatalosan is elérhetőek a Made by Google telefonok hazánkban. Azok a mobilok, amelyek etalonként szolgálnak a többi gyártó számára (legalábbis ez is egy cél), hogy a Google milyennek is gondolja az adott időszak fejlettségi szintjéhez passzoló csúcstelefont.

A Pixel 9 Pro XL azonban nem csak ezért és nem csak hazánkban fontos készülék: ez az az androidos mobil, ami a jó megoldásokat átvette az Apple-től, majd hozzáadta mindazt, amiben a Pixelek már eddig is jók voltak, végül pedig megszórta az AI-mágiával. A végeredmény nem forradalmi, hanem meggyőző lett.

"Nahát, váltottál iPhone-ra?"

A dizájn mindenképpen változott az előző Pixelekhez képest, de ha a többi androidos mobilt nézzük, akkor egyik vetélytársra sem hasonlít. A határozottan lekerekített sarkok, valamint a lapos oldalak egyértelműen "iPhone-osak", ugyanakkor az ikonikus kamerasziget a korábbi Pixeleket idézi. De csak idézi, merthogy több ponton is változott: nem ér végig a két szélen, lekerekített lett, élei határozottabbak. Az, hogy az alap Pixel 9-et, a Prót vagy Pro XL-t választod, nem oszt, nem szoroz, a dizájn ugyanaz, azonban a méretek és a tudás változik. A Pro XL tulajdonképpen a korábbi Pro-vonal továbbvitele (amúgy ez a fajta szegmentálás is az Apple felállására hasonlít).

A Pixel 9 Pro XL esetében a waterfall kijelző már szóba sem jön, az alumínium keret élei határozottak, a sarkokat szinte teljesen eltüntették. A prémium mobilhoz illően vékony kávák egy kiváló, 6,8"-os LTPO-panelt kereteznek, de hogy ne csupán a technikai paraméterek határozzák meg, nevet is kapott: ő a Super Actua kijelző. A csúcsfényerő a 3000 nitet is elérheti, a frissítés pedig adaptív és 120 Hz a plafonja (a padló pedig az 1 Hz). Természetesen védelem is került rá, erre a Gorilla Glass Victus 2-t választotta a Google, méghozzá a készülék mindkét oldalára.

A mobilt ezúttal is saját fejlesztésű chip hajtja. A 4 nm-es Tensor G4 technikai paramétereit és teljesítményét tekintve nem óriási előrelépés az elődhöz képest, de ami igazán fontos, az nem hiányzik, és itt elsősorban az NPU-ra gondolunk (sajnos a teszt készítésének idején központilag minden tesztprogram futtatása tiltva volt a tesztkészüléken). Ez a modul, valamint a 16 GB RAM egyáltalában nem felesleges komponensek, ugyanis a Pixel 9 nagy dobása a saját AI, a Gemini integrálása a rendszer több pontján is, amelyhez bizony szükséges a sok memória és a dedikált AI-gyorsító.

Az ikonikus kamerasziget véleményünk szerint már a korábbi Pixeleknél is nagyon szerethető volt, ám ez az új megoldás még jobb, ráadásul nem akármilyen kamerák kerültek ide. A főkamera 50 MP-es szenzort használ f/1.7-es rekeszértékkel, lézeres autófókusszal és optikai stabilizálással. Az 5-szörös optikai zoomhoz 48 MP-es szenzor tartozik, szintén OiS-sel és PDAF-fel. A harmadik kamera ultraszéles látószögű (123 fok), 48 MP-es és szintén PDAF-et kapott.

A szelfikamera az előlapon nem a felső káva közvetlen közelében, hanem lejjebb található, 42 MP-es és ultraszéles látószögű. Ami itt még érdekes lehet, az a vaku alatt található hőmérő, amihez egy intuitív, jól használható applikáció is tartozik.

Hőmérő egy mobilon? Hihetetlen, de praktikus is lehet
Hőmérő egy mobilon? Hihetetlen, de praktikus is lehet

A legnagyobb méretű Pixel 9 Pro XL-be 5060 mAh-s akkumulátor került, amit 45 wattal gyorstölthetsz, valamint 23 watt teljesítményű vezeték nélküli töltést is támogat a mobil. Az IP68-as por- és vízállóság ebben a kategóriában már obligát tulajdonság, ahogy a teljes 5G, eSIM-kezelés, az NFC, a Wi-Fi 7, a sztereó hangszórók, a kijelző alatti ujjlenyomat-olvasó és az arcfelismerés (2D-s) is. A Pixel 9 Pro XL a csúcskategória többi készülékét tekintve átlagos méretű, 8,5 mm-es vastagságához 221 gramm tömeg tartozik.

Ami még extra hardver, az a kétirányú szatellit kommunikáció, ám ezzel nem érdemes számolnod, mert Magyarországon (egyelőre) sajnos nem érhető el. Arra is készülj fel, hogy a Pixel 9-ek "környezetbarát körítéssel" érkeznek: az ötletes papírdobozt kinyitva a telefont és a töltőkábelt leszámítva mindössze egy SIM-tűt és némi leírást kapsz csupán.

A hátlapból kb. 3 mm-re emelkedik ki a kamerasziget
A hátlapból kb. 3 mm-re emelkedik ki a kamerasziget

Geminivel felturbózott Android

Bár reménykedtünk benne, de mivel egészen korán, már augusztusban megérkeztek az új Pixelek, még nem kapták meg indulásnál az Android 15 operációs rendszert. Ez némileg lehangoló, de vigasztalhat az ígéret, hogy 7 OS-frissítést garantál a Google, és ezalatt a biztonsági javítások is menetrendszerűen megérkeznek majd.

Már a beállítási varázslóval bíbelődve feltűnhet, hogy bizony itt nem csupán az oly sokak által annyira kedvelt "nyers", sallangoktól mentes Android-élményt kapod: a Pixel 9-ek egyik nagy újdonsága a Gemini AI magas fokú integrálása a rendszerbe és a kezelőfelületbe. A kezelőfelület ismerős lehet más, a Google UI-ját szinte teljesen érintetlenül hagyó mobilokról: csak a legszükségesebb appokat találod meg, illetve azokat, amelyek kizárólag Google Pixel modelleken érhetőek el. A sebesség nem jelent gondot a G4-es SoC-nek: minden röccenés nélkül, gyorsan és kellemesen fut. A kissé steril, de szinte mindenhol lekerekített, sarkok nélküli dizájnt a rendszerbe épített segédekkel alaposan átszabhatod, ehhez minden segítséget megad a Google.

Hirdetés

Amivel a Pixel 9 Pro XL több, mint elődei, azok az új Gemini-re épített szolgáltatások. Ilyen a Gemini, a Gemini Live, a Screenshots vagy éppen a Pixel Studio. Szándékosan írunk itt angol elnevezéseket, ugyanis utóbbi kettő - bár igen látványos és hasznos funkciókat nyújtanak - sajnos a hazánkban értékesített Pixel 9-eken nem lesz elérhető, és egyelőre nem kaptunk arról hivatalos információt, hogy mikor érkezhetnek meg ezek hozzánk is. Előbbi egy olyan funkció, ami képmentéseket csoportosít, majd ezekből kinyer minden létező információt. Ezeket az infókat egybegyúrja és egyetlen, interaktív képen megjeleníti számodra. Például egy utazásszervezésnél minden képből kiszedi a fontos információkat, majd ezeket egy képernyőre rendezve mutatja meg neked. Arra is jó az app, hogy konkrét információkat keress, amik nincsenek leírva, csupán kép készült róluk. A Pixel Studio szintén Gemini AI-ra épül, és nem kevesebbre képes, mint parancsok, utasítások alapján képeket generálni.

Utólag a kép hátterét, az eget, a fókuszt, sőt, magát a tárgyat is meg tudod változtatni
Utólag a kép hátterét, az eget, a fókuszt, sőt, magát a tárgyat is meg tudod változtatni

A leghasznosabbnak minden bizonnyal a hazánkban is elérhető Geminit fogod találni, ami egy valódi digitális asszisztens: kérdezhetsz tőle, utasíthatod, hogy összegezzen hívásokat, e-maileket, szövegeket, adjon receptet stb. Magyar nyelven még nem minden működik, de határozottan jól használható, és várhatóan látványos előrelépések lesznek még ezen a téren a következő hónapokban.

A kameraszoftver és a Fényképek rejtenek még sok-sok AI-alapú szolgáltatást. A Magic Editorban a képeidet javíthatod fel néhány pöccintéssel, eltüntethetsz nem kívánatos dolgokat a képekről, utólagosan változtathatod a fókuszt, átméretezhetsz dolgokat stb. A fotózásnál az Add Me meglepően jól muzsikál: hárman vagytok, egyikőtök készít a másik kettőről képet, majd valakivel helyet cserél a fotós és kiterjesztett valóság segítségével készül még egy kép. A telefon a kettőt összefűzi, a végeredmény pedig olyan, mintha valakit megkértetek volna, hogy fotózzon le titeket. A teszt során valóban úgy működött ez a funkció, ahogy a Google hirdette, de ha például egy izgága kutya is van a képen, lehet, hogy belőle csak egy rész fog látszani - ezzel sajnos még nem tud mit kezdeni az AI. Hasonlóan meglepő eredményekre képes a Best Take, ahol egy csoportképből többet készítve utólag ki tudod cserélni mondjuk a szereplők fejét úgy, hogy mindenki a legszebb mosolyát mutassa, ne pislogjon és a kamerába nézzen.

Amennyiben a Gemini AI fejlett, gyorsabban reagáló, még többre képes változatára fáj a fogad, a Gemini Advanced előfizetésre lesz szükséged. Ez alapértelmezetten elég költséges szolgáltatás, közel 9 ezer forintba kerül havonta, viszont a Pixel 9 Pro XL vásárlók egy éven át ingyen használhatják, ráadásul ezzel 2 TB tárhelyhez is jutnak, ami már csak azért is igen jó hír, mert a Pixel 9-ek bizony még 128 GB-os kapacitással is elérhetők (ilyen volt a mi tesztpéldányunk is).

A Gemini appot indítva két verziót is használhatsz, és ez némi képzavart biztosan okoz. A Gemini, ami a mobilon fut, képes hozzáférni a naptáradhoz, adataidhoz stb. A Gemini Live-ot innen tudod indítani, ami viszont a felhőből "szól hozzád", és azt az élményt nyújtja, amiről oly sokan annyit beszéltek már. Többféle férfi és női hang közül választhatsz, majd kezdheted is a csevegést -

szó szerint a társalgást,

mert ez az AI visszaemlékszik a korábbi beszélgetéseitekre, teljesen természetesen válaszol, nincs az az érzésed, hogy robottal társalogsz, sőt az sem gond, ha a kiejtésed, vagy szórended nem stimmel tökéletesen, mert mindent megért és lereagál. A gond az, hogy személyes információkhoz nem fér hozzá, emellett pedig alapvetően angolul tudja megmutatni igazán, hogy mire képes. Ha megkéred, átvált magyarra, de innentől inkább egy szövegfelolvasóra hasonlít, ráadásul nem érti meg a magyar beszédet sem.

Magyarul még keveset tud, interakcióhoz az angol nyelv szerencsésebb, pláne Gemini Live esetén
Magyarul még keveset tud, interakcióhoz az angol nyelv szerencsésebb, pláne Gemini Live esetén

Nem forradalom, hanem mérföldkő

A Google Pixel 9 Pro XL használata során hamar azon kaphatod magad, hogy nem az SoC-ben dolgozó magok, a RAM mennyisége, vagy éppen a kamerák szenzormérete jár a fejedben, sőt nem is azon dolgozol, hogy elbizonytalanítsd az AI-funkciókat, hanem szimplán csak rájössz, hogy egy jól átgondolt, kellemes külsejű és ergonómia terén sem utolsó mobilt tartasz a kezedben. Ahogy pedig egyre többet használod, úgy érzed egyre természetesebbnek, hogy ez az új telefonod - nem nyeri meg a benchmarkokat, van nála nagyobb, különlegesebb is, mégis, erre mondják azt, hogy "jól össze van rakva". És ez az átgondoltság az, ami sok konkurenciánál hiányzik.

De persze tökéletesnek nem mondható a Pixel 9 Pro XL sem. A Pixel 8 Prótól örökölt főkamera például nem sokat lépett előre, a Tensor G4 sem lett olyan gyors, mint amilyet sokan vártak, az üvegborítás pedig csúszós. Továbbra is szokni kell, hogy a konkurensekhez képest a hangerőszabályzó és a bekapcsológomb fel vannak cserélve, a szelfikamera majd' 1 cm-re van a felső kávától, az ujjlenyomat-érzékelő pedig kicsit feljebb került az ideálisnál.

Lekerekített sarkok, de határozott élek és teljesen sík kijelző
Lekerekített sarkok, de határozott élek és teljesen sík kijelző

A 6,8"-os LTPO-kijelző nagyon jó fényerőre képes, tűző napsütésben is jól látható a képernyő tartalma, ugyanakkor az automatikus szabályzást többször is azon kaptuk, hogy túlzottan agresszív, és manuálisan kell növelnünk szürkületben a fényerőt. A hangerő átlagos, de szépen, tisztán, torzításmentesen szól a Pixel 9 Pro XL, ha pedig fülest csatlakoztatsz, az AptX HD is elérhető. Az üzemidő szintén nem dönt rekordokat, de az elődöknél azért sokkal jobb és a töltés is gyorsult. Az viszont minimum érdekes (de inkább kellemetlen), hogy a maximális töltési tempót csak akkor éred el, ha Google (vagy Google Pixel 9-kompatibilis) töltőfejet és vezeték nélküli állomást használsz.

Korábban volt már szerencsénk Pixel mobilt használni hosszabb távon, így egészen magasra tettük a lécet a fotózás, videózás terén. A Google szerencsére továbbra is kiemelten kezeli ezt a területet, így a Pixel 9 Pro XL főkamerájával élmény a fotózás. Nappali fényviszonyok mellett közelítenek a tökéleteshez a képek. Külön tetszett, hogy nem túlszaturáltak a képek, hanem természetesek, de azért élettelik, nem fakók. A részletesség még a 2-szeres nagyításnál is kiváló, zaj nincsen, az utómunkánál pedig nem mossa el a szoftver az apró, finom vonalakat. Az 5-szörös zoomkamera nappali használatakor is megmaradnak a természetes színek, a részletek és a képek dinamikája is jó, de lehet, hogy egyesek jobban örültek volna egy szerényebb, mondjuk 3-3,5-szeres zoomnak. Az ultraszéles látószögű kamerán sok gyártó spórol, vagy csak egyszerűen nem sikerül túl jót alkotnia. A Pixel 9 Pro XL esetében ez nem így van, ugyanis a részletek a helyükön, nincsen bántó elmosás, a színek tökéletesek, csak sötétben tapasztaltuk a részletek elmosását. A szelfi is hozza a csúcskategóriában elvárt szintet, a széles látószög pedig előnyös. Ennél a kameránál a rossz fényviszonyok esetén már megjelenik a zaj, a részletek is kissé elvesznek, de még mindig abszolút olyan minőséget kapsz, mint a többi csúcsmobil esetében.

A videózás terén sem kell szégyenkeznie a Pixel 9 Pro XL-nek: a főkamera 8K@30fps képessége mellett mindegyik kamera (beleértve a szelfit is) képes 4K-ban 60 fps-sel rögzíteni, HDR-t is támogat, ha pedig nem tiltod le, a Video Boost utólagosan is javítja a HDR-hatást és a videó minőségét.

Az elkészült képekkel aztán órákat el lehet bíbelődni, ehhez rengeteg eszközt ad a Pixel 9 Pro XL. A Magic editorban lecserélheted a kép bizonyos részleteit, hozzáadhatsz, elvehetsz, átalakíthatsz - tényleg csak a képzeleted szabhat határt.

Bár nevében XL, valójában épp akkora, mint vetélytársai
Bár nevében XL, valójában épp akkora, mint vetélytársai

Pixelesedni jó

A Google Pixel 9 család megjelenése hazánkban mindenképp üdvözlendő és jó dolog, nagyon reméljük, hogy ezzel együtt a Google nagyobb figyelmet fordít majd a jövőben a szolgáltatások magyarországi elérhetőségére is. Bár nevében a Pixel 9 Pro XL azt sugallja, hogy óriási mobil, valójában a konkurensekhez mérten normál méretű, nem nagyobb, mint a két legnagyobb vetélytárs, amelyekkel egy szinten említhető: ez az iPhone 15 Pro (Max), valamint a Samsung Galaxy S24 Ultra. Ezen két készülékkel össze lehetne vetni az új Pixelt egészen aprólékosan, de a végeredmény nem lenne kimondottan hasznos, ugyanis mindhárom mobil nagyon jó, mindhárom mobil konkurense a másiknak, mégis mindhárom mobil van annyira egyedi, hogy megtalálhatja rajongóit. Az iPhone a saját ökoszisztémájával és egyediségével tartja felhasználóbázisát, a Galaxy s24 Ultra pedig amellett, hogy technikai paramétereit tekintve is kiváló mobil, olyan különlegességeket kínál, mint az S Pen stylus, a saját AI-szolgáltatások, az egyedi kezelőfelület, és az Apple-höz hasonlóan egyre zártabb Galaxy ökoszisztéma.

A Pixel 9 Pro XL ezekkel szemben azt mutatja meg, hogy képzeli a Google a jelen és a jövő mobilkészülékét. Mondhatjuk rá, hogy telefon, de ez már sokkal több annál, és itt kifejezetten a Gemini AI-ra gondolunk. Olyan helyeken találkozhatsz vele, ahol eddig nem gondoltad, vagy ahol a konkurensek még nem tudtak értékelhető AI-szolgáltatást mutatni a nagyérdeműnek. A Gemini Advanced előfizetést igen borsos áron méri a Google, de ha egyszer nekiállsz társalogni vele, hamar beszippant és hamar azon kapod magad, hogy ez már nagyon közelít ahhoz az élményhez, amit eddig csak sci-fi filmekben láttál. Persze nem tökéletes, magyarul sem tud igazán, de természetesnek hat, sokkal barátságosabb és jobb, mint a Google Asszisztens, vagy bármely más digitális asszisztens. A gond az vele, hogy nagyon széttöredezett: a Google Asszisztens még mindig jobb az otthonvezérlésben, a lokális Gemini AI személyes adataid rendezésében is segít, a Live pedig már-már egy Turing teszten is képes lenne átcsúszni - de ha utóbbit nem is, legalább élvezetes társalgópartner.

Megújult a kamerasziget dizájnja, de még mindig azonnal felismerhető, hogy ez bizony egy Pixel mobil
Megújult a kamerasziget dizájnja, de még mindig azonnal felismerhető, hogy ez bizony egy Pixel mobil

A Pixel 9 Pro XL-t kényelmes kézben tartani, a sebesség miatt nem fogsz panaszkodni (bár a Snapdragon 8 Gen 3 teljesítményét nem éri el), a kijelző szuper, a töltés inkább gyorsnak, mint lassúnak mondható és fájdalmasan hiányzó funkcióról sem tudunk beszámolni. Ami kicsit szíven ütött minket, az a 128 GB-os modellek létezése: 2024-ben illene már minimum 256 GB-ról indulni, de ebben a csúcskategóriában ez inkább 512 GB lehetne. Persze a Google ezt azzal hessegeti el, hogy a felhőtárhely szuperül integrálódik a rendszerbe és észre sem veszed, hogy szűkös a lokális fájltároló. Ez az első évben mindenképpen így lesz, az 1 év Gemini Advanced ajándék előfizetéssel járó 2 TB csodás extra, kár, hogy egy év elteltével majd fizetni kell érte.

Ha még a fájó pontokat soroljuk, akkor a Magyarországon elérhetetlen szolgáltatásokat kell megemlítenünk. Ilyen a Pixel Studio és a Screenshot, valamint a kétirányú SOS szatellit kommunikáció (ami a Garmin rendszerét használja).

Ha megjelenését követően azonnal ráveted magad egy Pixel 9 Pro XL-re, akkor azt ne úgy tedd, mint egy szimpla új mobil esetében. Az rendben van, hogy belakod, telepíted az appokat, beállítod az online szolgáltatásaidat, de ezt követően ne a megszokott módon használd. Próbálj ki minden AI-funkciót, tedd próbára a Gemini-t minden téren, aktiváld az összes extra funkciót. Ha valami mégsem tetszett, bármit lekapcsolhatsz, kitáncolhatsz a Google AI-szolgáltatásaiból is, ám azt jó, ha tudod, hogy a tökéletes(hez közeli) élmény érdekében az adatgyűjtés új fokozatba kapcsol, ezért ha valamit leállítasz, utána látogasd meg Google fiókod adatbiztonsági részét, és töröld az adott szolgáltatással kapcsolatos, esetlegesen a rendszerben maradt személyes információidat.

Tesztünk során minden új Gemini funkciót sikerült kipróbálnunk, ami az új Pixel 9 Pro XL mobilon tényleg meggyőző tud lenni, így az összkép nagyon pozitív, mert

többször is elkapott minket az érzés, hogy ez az AI bizony praktikus is tud lenni.

Persze ezért az élményért mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, és reménykedni, hogy a hiányzó szolgáltatások is hamarosan megjelennek, továbbá a Gemini hamarosan magyarul is megtanul. Említettük már a Samsung és az Apple ökoszisztémáit - nos, a Google is hasonlót épít, így amennyiben a hamarosan érkező Pixel Watch 3-at és Pixel Buds Pro 2-t Pixel 9 mobilhoz csatlakoztatod, további exkluzív szolgáltatásokat érhetsz majd el.

Google Pixel 9 Pro XL

Ár: 509 990 Ft
A Pixel 9 Pro XL azt mutatja meg, hogy képzeli a Google a jelen és a jövő mobilkészülékét.
  • Google Tensor G4 SoC
  • 16 GB RAM, 128 GB tárhely
  • 6,8" LTPO, 1-120 Hz, 3000 nit, 1344×2992 kijelző
  • alumínium keret, Gorilla Glass Victus 2 elöl-hátul
  • IP68-besorolás
  • 50+48+48/42 MP kamerák
  • sztereó hangzás, Wi-Fi 7, BT5.3, ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés (2D)
  • 5060 mAh akku, 45 W töltés, 23 W vezeték nélküli töltés
  • Android 14, 7 év OS-frissítés
  • 162,8×76,6×8,5 mm, 221 g
PRO
  • tetszetős külső, jó ergonómia
  • Gemini AI
  • kiváló kijelző
  • jó kamerák
  • 7 év teljes OS-támogatás
Kontra
  • a Tensor G4 nem a leggyorsabb SoC
  • szűkös tárhely (128 GB)
  • közepesen gyors töltés
  • jó néhány AI-funkció nem érhető el (egyelőre)
  • a szatellit SOS szolgáltatás nem érhető el
  • drága
                        Array
(
    [gameinfo_id] => 8931
    [topic] => 1
    [group] => 19
    [gameinfo_name] => Google Pixel 9 Pro XL
    [gameinfo_name_alias] => 
    [gameinfo_platform] => 
    [gameinfo_gamestyle] => 
    [publisher_id] => 0
    [developer_id] => 0
    [manufacturer_id] => 33
    [gameinfo_game_released] => 0
    [gallery_id] => 0
    [gameinfo_description] => 
    [gameinfo_date] => 2024-08-22 11:03:08
    [gameinfo_webpage] => https://store.google.com/hu/product/pixel_9_pro?hl=hu
    [gameinfo_tags] => google, pixel 9 pro xl, mobil, okostelefon, android, gemini, teszt
    [gameinfo_url] => google-pixel-9-pro-xl
    [gameinfo_pro] => tetszetős külső, jó ergonómia
Gemini AI
kiváló kijelző
jó kamerák
7 év teljes OS-támogatás
    [gameinfo_kontra] => a Tensor G4 nem a leggyorsabb SoC
szűkös tárhely (128 GB)
közepesen gyors töltés
jó néhány AI-funkció nem érhető el (egyelőre)
a szatellit SOS szolgáltatás nem érhető el
drága
    [gameinfo_data] => Google Tensor G4 SoC
16 GB RAM, 128 GB tárhely
6,8" LTPO, 1-120 Hz, 3000 nit, 1344×2992 kijelző
alumínium keret, Gorilla Glass Victus 2 elöl-hátul
IP68-besorolás
50+48+48/42 MP kamerák
sztereó hangzás, Wi-Fi 7, BT5.3, ujjlenyomat-olvasó, arcfelismerés (2D)
5060 mAh akku, 45 W töltés, 23 W vezeték nélküli töltés
Android 14, 7 év OS-frissítés
162,8×76,6×8,5 mm, 221 g
    [gameinfo_gs_rating] => 0
    [gameinfo_pcw_rating_performance] => 8
    [gameinfo_pcw_rating_service] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_pricevalue] => 8
    [gameinfo_pcw_rating_display] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_materialquality] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_extrafunctions] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_software] => 9
    [gameinfo_pcw_rating_battery] => 8
    [gameinfo_pcw_rating_look] => 9
    [gameinfo_pcw_awards] => Array
        (
            [0] => 1
        )

    [gameinfo_price] => 509 990
    [gameinfo_forum_url] => 
    [gameinfo_embed] => 
    [gameinfo_quote] => A Pixel 9 Pro XL azt mutatja meg, hogy képzeli a Google a jelen és a jövő mobilkészülékét.
    [gameinfo_format] => 
    [gameinfo_pegi] => 
    [gameinfo_pegi_descriptor] => 
    [gameinfo_multiplayer_online] => 
    [gameinfo_multiplayer_offline] => 
    [gameinfo_numofplayers] => 
    [gameinfo_pack] => 
    [gameinfo_language] => 
    [gameinfo_subscription] => 0
    [gameinfo_important] => 0
    [gameinfo_release_date] => 0000-00-00
    [gameinfo_collectors_edition] => 0
    [gameinfo_need_internet] => 0
    [gameinfo_cover] => 
    [gameinfo_screenshot1] => 
    [gameinfo_screenshot2] => 
    [gameinfo_screenshot3] => 
    [gameinfo_screenshot4] => 
    [manufacturer] => Array
        (
            [manufacturer_id] => 33
            [manufacturer_name] => Google
            [manufacturer_url] => google
            [manufacturer_link] => http://www.google.hu/
            [link] => /gyarto/google
        )

    [link] => /termekinfo/google-pixel-9-pro-xl-8931.html
    [gameinfo_pro_list] => Array
        (
            [0] => tetszetős külső, jó ergonómia
            [1] => Gemini AI
            [2] => kiváló kijelző
            [3] => jó kamerák
            [4] => 7 év teljes OS-támogatás
        )

    [gameinfo_kontra_list] => Array
        (
            [0] => a Tensor G4 nem a leggyorsabb SoC
            [1] => szűkös tárhely (128 GB)
            [2] => közepesen gyors töltés
            [3] => jó néhány AI-funkció nem érhető el (egyelőre)
            [4] => a szatellit SOS szolgáltatás nem érhető el
            [5] => drága
        )

    [gameinfo_pcw_rating] => 8.7
)
1
                        
  • Teljesítmény:

    8

  • Ár/Érték:

    8

  • Anyagminőség:

    9

  • Extra funkciók:

    9

  • Kijelző:

    9

  • Szoftver:

    9

  • Akkumulátor:

    8

  • Kinézet:

    9

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.