Hirdetés

Így juthatsz a lehető legolcsóbban pót AirPodshoz vagy tokhoz



|

Elvesztetted vagy tönkrement az egyik AirPods fülhallgató vagy a töltőtok? Nem kell elkeseredned és azonnal újat vásárolnod!

Hirdetés

Sportolás közben, amikor az AirPods fülhallgatóidat használod, fennáll annak a veszélye, hogy az egyik kiesik a füledből, lehullik a padlóra, és nem találod meg, vagy ha leesik, annyira megsérül, hogy már nem használható. Ugyanez igaz a töltőtokra is.

Amennyiben ilyen nehézségeid akadnak és ezt követően ellátogatsz egy hivatalos Apple-kereskedőhöz, akkor csak egy teljesen új készletet vásárolhatsz, általában nem kínálják őket különállóan. Létezik azonban egy egyszerű megoldás, amivel több ezer forintot megtakaríthatsz.

Hirdetés

Helyettesítő AirPods a FixShopból

Azokról az AirPods-tulajdonosokról gondoskodik a FixShop, akik elvesztették az egyik fülhallgatójukat. A bolt pótfülhallgatót kínál, amelyet külön megvásárolhatsz. Így nem kell több száz eurót fizetned egy teljesen új szettért, és továbbra is 100%-osan használhatod AirPodsodat.

Emellett a FixShop kínálatából választhatsz egy külön megvásárolható, fülhallgató nélküli cseretöltőtokot is az AirPods készülékedhez. Amennyiben a tiéd már nem működik megfelelően, esetleg nem elegendő az akkumulátor élettartama, vagy elvesztetted, kedvező áron vásárolhatsz egyet anélkül, hogy a fülesekért is fizetned kellene.

Forrás: FixShop
Forrás: FixShop

Alkatrészek az AirPods javításához

Olyan esetben, ha az AirPodjaid esés vagy kemény ütközés következtében sérültek meg, még mindig javíthatóak lehetnek. Az új AirPods és a töltőtok mellett a FixShop-ban új alkatrészek - tokok, akkumulátorok, hangszórók és sok más alkatrész - széles választékát kínálják. Amennyiben rendelkezel alapvető műszaki ismeretekkel, könnyen megjavíthatod a fejhallgatót minőségi pótalkatrészekkel, és nem kell rögtön újat vásárolnod.

A FixShop szintén széles választékban kínál elektronikai javítóeszközöket, így ha hiányzik egy szerszám a fejhallgató vagy a töltőtok szereléséhez, otthonról kényelmesen beszerezhetsz egyet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.