Hirdetés

A felújított készülékek 3 legjelentősebb előnye



|

Új készülék vásárlásán gondolkodsz? Egy felújított okostelefon jó választás lehet - elmondjuk, miért.

Hirdetés

Szeretnél pénzt spórolni telefonvásárláskor, és ugyanakkor a törődni környezetvédelemmel is? Ez esetben egy felújított okostelefon lehet a tökéletes választás számodra! Most elmondjuk a három legfontosabb érvet, ami az újrahasznosított mobilok mellett szól. 

Hirdetés

1. Költséghatékonyabb megoldás

Amennyiben felújított készülék mellett döntesz, néhány ezer, vagy akár több tízezer forintot is megspórolhatsz. A felújított eszközök 100%-osan működőképesek, így semmit sem veszítesz, és a megtakarított pénzt fontosabb dolgokra költheted!

2. Segítenek a hulladékmennyiség csökkentésében

A felújított telefon vásárlásával egy második esélyt adhatsz nekik. Ellenben ha mindenki csak új készülékeket vásárolna, a használt okostelefonok egy polcon porosodnának. Előbb-utóbb a szeméttelepen végeznék, annak ellenére, hogy tökéletesen működőképesek. Így te is jelentősen hozzájárulsz a veszélyes elektronikus hulladék mennyiségének csökkentéséhez.

3. Alacsonyabb károsanyag-kibocsátás

Minden új okostelefon gyártása nagy mennyiségű CO2-t és egyéb káros gázokat termel, amelyek negatívan hatnak a Föld légkörére. Egy felújított okostelefon vásárlásával egyszerűen hozzájárulhatsz a kibocsátás csökkentéséhez, bolygónk védelméhez és a globális felmelegedés lassításához.

Forrás: FixShop
Forrás: FixShop

Felújított készülékek széles választéka a FixShopban

Kitűnő minőségű és kifogástalan állapotú felújított okostelefonokat keresel? Akkor mindenképpen látogass el a FixShop webáruházba, ahol felújított készülékek, valamint fejhallgatók/ fülhallgatók széles választékát találod. Minden készülék teljesen működőképes, 1 év garanciával.

A felújított eszközök több kategóriában szerepelnek a kínálatban: A++, A és B, amelyek a készülékek szépséghibáinak mértékét jelzik. A műszaki állapot azonban mindig kifogástalan. Minden felújított terméket szakemberek tesztelnek és szükség esetén javítanak, mielőtt forgalomba kerülnek, hogy hosszú éveken át kifogástalanul szolgálhassák új tulajdonosukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.