Hirdetés

Jó ötletnek tűnt élesben tesztelni a Tesla Cybertruck gázlós képességeit, de a tó nyert



|

Ha valaha is tesztelni kellene, milyen körülményeket bír a Cybertruck, ez a szlovák tó tökéletes terep lehet, most ugyanis lenyomta Musk futurisztikus járművét.

Hirdetés

Nem egészen olyan a Cyptertruck pályafutása, amilyennek Elon Musk megálmodhatta, legutóbb éppen több mint 10 ezer Tesla Cybertruckot kellett visszahívni, hibás ablaktörlő, illetve a hátsó burkolat problémái miatt, korábban a gázpedállal akadtak gondok.

Az alábbi videónál nehéz eldönteni, hogy a gyártó, vagy a sofőr lehetett-e a hibás, az biztos, hogy a Tesla ígérete szerint a kocsi 80 centi mély vízen simán átmegy. Valaki úgy gondolta, hogy akkor egy tó sem foghat ki rajta, de a Pozsonyhoz közeli Malé Košariská most már bizonyítottan Tesla-gyilkos természeti jelenség. Feltehetően nem árt tisztában lenni azzal, milyen mély vízbe hajt be az egyszeri Cybertruck-tulajdonos, szerencsére a helyszínen tartozkodó emberek segítettek kihúzni az elakadt járművet a kavicsos tó fogságából.

Hirdetés

"Cybertruck, egy autó, ami nem ismer akadályokat... Szlovákiában talált egyet"

- írja a kommentár az Insta posztban, a felhasználó azt javasolja Elon Musknak, hogy inkább a Marsot hódítsa meg, ne Szlovákiát.

Ha a beágyazott poszt nem jelenik meg rendesen nálad, akkor kattints ide!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.