Hirdetés

Vennél olyan laptopot, amiből kipattintható a kontroller?



|

Az Acer nagyon reméli, hogy igen, ezért bemutatta a Project DualPlay nevet viselő új prototípusát.

Hirdetés

Talán nem nagy kényelmetlenség a táskába a laptop mellé egy kontrollert is csúsztatni, de amennyiben neked mégis, örülni fogsz az Acer innovatív megoldásának. A Project DualPlay ugyanis egy kontrollert is magába foglal, ami ráadásul kettészedhető, mint a Nintendo Switchnél, így mindkét játékos kap pár gombot és egy irányítókart, ami már sok játékhoz elegendő. 

Az elektromágneses zárral csatlakozó touchpadet kell eltávolítani, ebből lesz aztán a kontroller. Ha kivesszük, két 5W-os hangszóró kipattan, hogy még jobb hangzást élvezhessünk. A 360 fokos dinamikus RGB-világítás körbefut a billentyűzet, a kijelző és a trackpad körül, futurisztikus külsőt adva a gépnek.

Hirdetés

Mivel az egész csak koncepció, egyáltalán nem biztos, hogy megvalósul, így árról, megjelenésről sem beszélhetünk. Az Acer most valószínűleg a visszajelzéseket fogja figyelni; írjátok meg ti is kommentben, mit gondoltok róla!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.