Hirdetés

Már tényleg karnyújtásnyira lehet Nintendo Switch 2 leleplezése



|

Ha minden jól megy, már tényleg nem kell sokat várni a Nintendo új konzoljára.

Hirdetés

A legfrissebb szivárgások szerint Nintendo Switch 2 bejelentése még 2024-ben várható, ami reményt ad a rajongóknak, akik aggódtak, hogy a japán óriás esetleg elhalasztja a régóta várt konzol leleplezését. A Nintendo májusban megerősítette, hogy a Switch 2-t a jelenlegi pénzügyi év során fogják bemutatni, amely 2025 március végéig tart. Egyes pletykák azt sugallták, hogy a bejelentés 2024 végéig várható, különösen a Nintendo Direct események bejelentése után. Azonban a várt bejelentés elmaradt, ami kétségeket ébresztett a rajongókban, hogy a konzolt valóban bemutatják-e 2025 előtt.

Pedro Henrique Lutti Lippe, egy brazíliai újságíró, aki a Famiboards fórumon nyilatkozott, megerősítette, hogy a Switch 2 bejelentése a tervek szerint 2024 végéig megtörténik. Lippe nyomatékosan kijelentette:

"Még mindig úgy gondolom, hogy idén bejelentik, igen.",

ami arra utal, hogy a rajongóknak van még reményük az év végi bejelentésre.

Hirdetés

Bár sok pletyka terjedt el a Switch 2-ről, Lippe eddig hitelesnek bizonyult, mivel ő volt az, aki elsőként számolt be arról, hogy a konzol megjelenését 2025-re halasztották. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy Lippe korábbi kijelentései között voltak téves információk is, például a 2024 áprilisi Nintendo Direct eseményről, amelyet később visszavont. Ez továbbra is azt jelzi, hogy az ilyen nem hivatalos értesüléseket érdemes fenntartásokkal kezelni.

A Switch 2 bejelentése mellett egy alkatrészbeszállító is megerősítette, hogy a konzol tömeggyártása szeptemberben kezdődött, ami újabb jele annak, hogy a bejelentés időpontja közeledik. A lehetséges dizájnról szóló valós képek is felbukkantak az interneten, így egyre valószínűbb, hogy a Nintendo következő konzolja a közeljövőben bemutatkozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.