Hirdetés

Ez a kontroller olyan kicsi, hogy szó szerint elveszik a tenyeredben



|

A CRKD új kontrollere nem nagyobb, mint egy átlagos kulcstartó.

Hirdetés

A CRKD bemutatta legújabb termékét, az ATOM miniatűr kontrollert, amely egyúttal kulcstartóként is funkcionál. A Nitro Deck és a Neo S kontrollereiről ismert gyártó új perifériája egyértelműen a hordozhatóságra lett kihegyezve. A mellékelt csuklópántnak köszönhetően a kontroller biztonságosan használható játék közben, vagy könnyedén rögzíthető kulcstartókra, nyakpántokra és hátizsákokra.

Az ATOM vezeték nélküli Bluetooth technológiát használ, így kompatibilis a Nintendo Switchcsel, PC-vel, Mackel, okostelefonokkal, illetve táblagépek és okos TV-készülékek széles körével. A kontroller akár 10 órás akkumulátor-élettartamot biztosít, és micro USB-C - USB-A adapterrel tölthető. 

Hirdetés

A CRKD az ATOM kontrollert számos stílusban és színben kínálja, beleértve két Grey Edition változatot: az egyik SNES színezésű gombokkal, a másik rózsaszín-narancs változatban. Emellett két áttetsző műanyag verzió is elérhető, az Atomic Purple és Glacier Blue, amelyek a 90-es évek műanyag trendjeit idézik. Négy további egyszínű verzió is kapható: Yuzu Yellow, Hot Pink Edition, Leaf Green Edition és Sky Blue Edition. Ára 19,99 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.