Hirdetés

Ez a funkció teljesen tönkrevághatja Google Pixel 6-okat



|

Mutatjuk, hogy mivel nem érdemes mostanában kísérletezni.

Hirdetés

Égető szoftveres probléma ütötte fel a fejét a Google Pixel 6 telefonok felhasználóinak körében, amely bizonyos esetekben képes teljesen tönkrevágni a készülékeket. A napokban a Google támogatási fórumán több Pixel 6-tulaj is arról számolt be, hogy a gyári állapotba történő visszaállítás után mobiljuk lényegében használhatatlanná vált.

A felhasználók egészen pontosan arról írtak, hogy miután megpróbálkoztak a készülékük visszaállításával, a telefonjaik nem indultak rendesen, helyette egy hibaüzenetet dobtak fel.

"Android rendszer betöltése sikertelen. Az adatok sérülhettek. Ha továbbra is ez az üzenet jelenik meg, akkor gyári adat-visszaállítást kell végrehajtania, és törölnie kell az összes, ezen a készüléken tárolt felhasználói adatot."

- áll a cseppet sem kellemes üzenetben.

Hirdetés

Akadtak olyan gyári visszaállítási kísérletek, amelyek még ennél is aggasztóbb hibákat produkáltak. Voltak, akik a "tune2fs" nevű kritikus fájl hiányával és az "ext4 verify engedélyezésének" sikertelenségével szembesültek - mindkettő elengedhetetlen a telefon fájlrendszerének integritásához.

A problémáról a Redditen is többen beszámoltak, szóval tényleg érdemes vigyázni. A Google tisztában van a problémával, ha minden igaz, már nagy erőkkel vizsgálódik az eset kapcsán, de amíg nem jön valamiféle megerősítés, hogy javították a problémát, addig a Pixel 6 tulajoknak érdemes lesz nagy ívben elkerülniük a készülékük gyári állapotba történő visszaállítását.

Pixel 6 Bricked After Wipe To Factory Reset Error
byu/NoWork6375 inpixel_phones

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.