Hirdetés

A Vision Pro is megkaphatja az Apple Intelligence szolgáltatásait



|

Lényegében minden adott ahhoz, hogy a csúcskategóriás headsetek is használhassák a cupertinóiak AI-megoldását.

Hirdetés

Az Apple júniusban tartott éves fejlesztői konferenciáján, a WWDC-n leleplezte saját, Apple Intelligence névre keresztelt mesterséges intelligenciáját. A technológia egyelőre az Apple Mac és iPad készülékeken, valamint iPhone 15 Pro mobilokon érhető el, ám a Bloomberg egyik munkatársa, Mark Gurman szerint a jövőben a vállalat a Vision Pro csúcskategóriás, kiterjesztett valóságot használó headsetjei is az Apple AI-megoldásával bővülhetnek.

Gurman hozzátette, hogy az Apple Intelligence csak valamivel később jön, tehát nagy valószínűséggel idén már nem érkezik meg a Vision Pro headsetekre. Mivel a technológiai feltételek adottak, Gurman úgy látja, per pillanat az a legnagyobb kihívás az Apple számára, hogy olyan felhasználói felületet tervezzen, ami jól néz ki, és kényelmesen használható a kiterjesztett valóságban.

Hirdetés

A Vision Pro eladásai egyébként rendesen alulmúlták az Apple elvárásait, éppen ezért a vállalat a következő generációs, egyelőre Vision Pro 2 néven emlegetett csúcsmodell helyett egy megfizethetőbb változat mielőbbi megjelenésére koncentrál. Az jóárasított készülékért - előzetes becslések alapján - várhatóan 1500 és 2500 dollár közötti összeget kérhet a vállalat, ám ehhez néhány komponenst minden bizonnyal fel kell majd áldozni az árcsökkentés oltárán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.