Hirdetés

A Cybertruck formájú mini PC az idei év legvadabb dizájnja, most te is befizethetsz rá



|

Közösségi finanszírozással hoznák tető alá a Computexen megvillantott számítógépet.

Hirdetés

Azért szeretünk nagyon expókra járni, mert amellett, hogy kint vannak a legnagyobb gyártók boltokba szánt hardverei, rengeteg egyedi építésű PC-t és alkatrészt is meg lehet nézni közelről. A mai napig emlékszem arra a Tomb Raider tematikájú gépre, amit a 2018-as gamescomon állítottak ki az Nvidia rendezvényén. Bizonyára Erdős Márton kollégánk is elsétált az idei Computexen amellett a gép mellett, ami első ránézésre olyan, mint egy távirányítós Cybertruck, de a valóságban ütős hardver bújik meg benne. Akkor még azt hittük, egyedi darabról van szó, most kiderült, hogy hamarosan indulhat a sorozatgyártás.

Hirdetés

A nyitható ajtókkal, motorháztetővel és csomagtartóval rendelkező járgány egy AMD Ryzen 7 8845HS APU-t rejt, amely 8 maggal, 16 szállal, és akár 5,1 GHz-es órajellel dolgozik, valamint ott duruzsol mellette egy Radeon 780M iGPU is. Ha valakinek ez túl erős, választhatja a Ryzen 7 7840HS-sel szerelt kiadást is.

Portokból sem lesz hiány: egy USB 3.1 Gen 1 (Type-A), két USB 3.1 Gen 1 (Type-C), HDMI 2.1, kombó jack, valamint a tápcsatlakozó figyel a gépen, ami WiFi 6 és Bluetooth 5.2 támogatást, akár 4 TB SSD-t, valamint bővíthető memóriát kap.

A projekt mögött álló Xyber Team egy Indiegogo kampánnyal szeretné finanszírozni a rajtot, az Early Bird támogatóknak pedig további 10% kedvezményt is adnak. Az augusztusi rajtnál 399 dollárt kérnek majd a gyengébb kiadásért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.