Hirdetés

Új fejhallgatót dobhat piacra a Microsoft



|

Már novemberben megérkezhet a vezeték nélküli Xbox-heaset utódja.

Hirdetés

Bőven akadnak ugyan perifériákra szakosodott cégek, amelyek képesek lennének kiszolgálni a játékosok igényeit, a többi konzolgyártóhoz hasonlóan a Mirosoft sem bíz semmit a véletlenre. Ennek köszönhetően az Xbox vezérlőkön felül további házon belül tervezett kiegészítőkkel is találkozhatunk az üzletek polcain.

Ezek közé tartoznak például a fejhallgatók is, melyek legutóbbi kiadásával még 2021-ben, az Xbox Series X és Series S konzolok debütálását követően jelentkeztek a redmondiak. Az Xbox Wireless Heaset (magyarul vezeték nélküli Xbox-headset) a szakma konszenzusa alapján jó hangminőséget és kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor viszonylag hamar lemerül, nagyjából 15 óra az akkumulátor kapacitása, tehát az ideálisnál sűrűbben szorul töltésre.

Hirdetés

De igazából nem is ez a legnagyobb gond vele, hanem hogy mostanra a készlet jelentősen megcsappant, tehát annak aki új fülesre vágyik az Xbox konzolja mellé, és feltétlenül olyat akar, amit a Microsoft mérnökei álmodtak meg, jó sokáig kell keresgélnie. Ez azonban rövidesen megváltozhat, ugyanis egy ismert, és a múltban már számtalanszor megbízhatónak bizonyult szivárogtató, Billbi-kun a francia nyelvű Dealabs oldalán arról írt, hogy a redmondiak rövidesen bemutatják a headset utódját.

A szóban forgó kiadás nem olyan lesz, mint a limitált példányszámú starfieldes fejhallgató (nyitóképünkön), amely csupán színében különbözött a sztenderd változattól, hanem néhány fejlesztést is hoz majd, indokolandó a 100 helyett már 110 eurós árat. Noha részleteket nem osztott meg, Billbil-kun úgy fogalmazott, hogy a frissített kiadás fejlesztései nem jelentősek, és valószínűtlennek tartja, hogy fehér színvariánst is lehessen majd választani, dacára annak, hogy az új, lemezmeghajtó nélküli, ám cserébe nagyobb, 2 TB-os tárhellyel érkező Xbox Series X konzolok fehérek lesznek.

Egyébként a formális leleplezés nem lehet már messze, mivel a szivárogtató szerint október 22-én jelenik meg az új hivatalos Xbox fejhallgató Európában, és majd november 5-én Észak-Amerikában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.