Hirdetés

Nem nálad van a hiba: szinte teljesen leállt a Steam



|

Nem tudsz belépni a Steamre? Mi sem. És még sokan mások sem.

Hirdetés

Egyelőre nincs hivatalos indoklás, és éppen pörögne ezerrel a Steam Summer Sale, de sajnos sokan be sem tudnak jutni a piactérre. Már tegnap este elkezdett akadozni a szolgáltatás, a Downdetector szerint az elmúlt 24 órában szakaszosan érkeztek a panaszok, a felhasználók sokszor be sem tudnak lépni fiókjukba, vagy éppen a Steamen belül nem működnek bizonyos funkciók, és a sebesség is tragikusan lassú.

A kliens egyébként nálunk is minden kollégát kiléptetett, és jelenleg csak homokórázik, ha megpróbálunk újra belépni.

Hirdetés

Persze péntek reggel van éppen, nem is szabad ilyenkor játszani, de ha te éppen szerencsésebb vagy, mert időd éppen lenne rá, akkor sajnos nagy eséllyel nem fogod tudni használni a Steamet, tehát összességében sajnos mégsem lehetsz szerencsésebb.

Remélhetőleg hamarosan helyreáll a rend, addig kommentben írd meg, te mit tapasztalsz éppen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.