Hirdetés

Megbízható szivárogtató hozta nyilvánosságra a PlayStation 5 Pro dizájnját



|

Mindemellett számos további részletre is fény derült a Sony combosabb gépével kapcsolatban.

Hirdetés

Továbbra is hallgat a Sony a PlayStation 5 erősebb, egyelőre PlayStation 5 Próként emlegetett változatával kapcsolatban, miközben a szivárogtatók egyre aktívabban tevékenykednek. Nemrégiben például az általában igen jól értesült iparági bennfentes, Jeff Grubb hintette el, hogy a Sony még ebben az évben piacra kívánja dobni a combosabb PS5-öt, ami meglátásai szerint várhatóan 600-700 dolláros (+adók) áron kerül majd a boltok polcaira.

A minap pedig egy másik, a megbízhatóságát számos alkalommal igazoló szivárogtató, billbil-kun lépett színre, és hozott nyilvánosságra egy, a PlayStation 5 Pro dizájnját ábrázoló illusztrációt. Amennyiben hiteles a vázlat, a Pro modell megjelenésében a PS5 Slim változatát idézi majd. Fehér színben, két USB-C porttal, illetve egy bekapcsológombbal érkezik, ami most is a gép elején kapott helyet.

Hirdetés

Az egyetlen jelentős különbség a gép burkolatán található három bordázott vonal, ami a konzol közepén helyezkedik le. Ha minden igaz, a PS5 Pro kizárólag digitális változatban lesz elérhető - a Sony ezzel arra törekszik, hogy minél alacsonyabban tartsa a költségeket. A szivárogtató szerint azonban nem kizárt, hogy a gép kompatibilis lesz a Slimhez készült levehető optikai meghajtóval. A PS5 DualSense kontrollerrel kapcsolatban nem várható változás - egy sima fehér vezérlőt csomagolnak az erősebb gép mellé.

Billbil-kun jelentése szerint a PS5 Pro formális leleplezése már nagyon közel van: úgy látja, hogy erre még szeptember első felében sort kerít a Sony. Ebben az esetben az októberi vagy novemberi megjelenés sem lenne kizárt, de ha minden igaz, hamarosan ezzel kapcsolatban is okosabbak leszünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.