Hirdetés

Még könnyebb lesz az Nvidia GeForce Now használata a Game Pass-előfizetőknek



|

Egyre kényelmesebbé válik a felhasználók számára a két szolgáltatás együttes használata.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy szorosabbra fűzte partnerségét a Microsoft és az Nvidia, melynek eredményeképpen beépült a vállalat GeForce Now felhőalapú játékszolgáltatása az Xbox-játékok oldalaiba. Az integrációnak köszönhetően a felhasználók a támogatott játékok lapjain kiválaszthatják, hogy az Xbox Cloud Gaming vagy az Nvidia GeForce Now szolgáltatását szeretnék igénybe venni. Egy új funkció bevezetése révén hamarosan még kényelmesebbé válik majd az előfizetők számára az Nvidia felhőalapú megoldásának használata.

Hirdetés

A vállalat a napokban jelentette be, hogy lehetővé teszi az Xbox-fiókok közvetlen összekapcsolását a GeForce Now streaming szolgáltatással. Ez azt jelenti, hogy lényegében csak egyszer kell bejelentkezni a felhasználói fiókunkba, és utána a folyamat teljesen automatikus lesz, amikor elindítjuk a felhőalapú játékszolgáltatást.

A funkció lehetővé teszi a GeForce Now és a Game Pass-előfizetők számára, hogy az Xbox játékkönyvtárukat, illetve a Microsoft Store-os és Game Pass-es játékaikat is szinkronizálják az Nvidia szolgáltatásával. A fiókok összekapcsolásának lehetősége augusztus 22-én válik elérhetővé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.