Hirdetés

Már úton van a S.T.A.L.K.E.R. 2 tematikájú RTX 4070 Ti Super videókártya



|

Újabb ok, amiért izgatottan várhatjuk a GSC Game World túlélőhorrorjának novemberi megjelenését.

Hirdetés

Megannyi nehézség és halasztás után idén november 20-án végre megjelenik a GSC Game World által felügyelt S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, ami a csapat eddigi legnagyobb és legösszetettebb alkotásának ígérkezik. Nemrégiben erről a rajongók is meggyőződhettek, ugyanis a fejlesztők egy 35 perces videóban mutatták be a megújult zónát, miközben a fejlesztés folyamatáról is elárultak ezt-azt.

A novemberi rajthoz közeledve a napokban egy listázás árulta el, hogy egy egyedi, S.T.A.L.K.E.R. 2 tematikájú videokártya érkezik az Nvidia és MSI jóvoltából. A közelmúltban a VideoCardz.com adta hírül, hogy az EEC nyilvántartásában egy S.T.A.L.K.E.R. 2-es MSI Geforce RTX 4070 Ti Super 16G Gaming X Slim grafikus kártyát jegyeztek be.

Hirdetés

Nemrégiben egyébként egy Black Myth: Wukong és egy World of Warcraft tematikájú RTX 4070 Super 12G Gaming X Slim videokártya is forgalomba került, így nem meglepő, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenésére is készül majd egy technikailag erősebb modell.

Az RTX 4070 Ti Super alapváltozatai mostanában olyan 320-360 ezer forint körül mozognak itthon, így a S.T.A.L.K.E.R. 2-es GPU esetében ennél mindenképpen magasabb árazásra számíthatunk. Egyelőre nem érkezett hivatalos megerősítés a tematikus kártyával kapcsolatban, így jelen pillanatban a pontos ára és megjelenése sem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.