Hirdetés

Limitált kiadású videokártyával készül a Warhammer 40,000: Space Marine 2 rajtjára az Asus



|

A franchise rajongói kétségkívül imádni fogják az űrgárdisták páncélzatának színeit viselő egyedi kártyát.

Hirdetés

Vészesen közeleg az őszi szezon egyik legizgalmasabb (és egyben legbrutálisabb) játékának, a Warhammer 40,000: Space Marine 2-nek a megjelenése, amelyre az Asus is felkészült a maga módján. A nemes alkalom kapcsán a vállalat hamarosan egy limitált kiadású, űrgárdisták páncélzatának színeiben pompázó TUF Gaming Radeon RX 7000-es grafikus kártyával örvendezteti meg a rajongókat.

Az egyedi GPU egyik legnagyobb különlegessége, hogy a burkolata nem matricákkal, hanem valódi fémdíszítéssel van ellátva. A hátlapon és a hőburkolaton felül a ventilátorok, illetve annak keretei is megkapták az ikonikus kékes színezést - az összkép tényleg egészen pazar.

Bár az Asus egyelőre nem erősítette meg, hogy melyik modellről van szó pontosan, a lapkakialakítás részletességéből arra következtethetünk, hogy a vállalat csúcskategóriás RX 7900 XTX modellje lehet a kiválasztott, ami racionális döntés lenne a gyártó részéről, elvégre a drágább kártyával a tervezési költségek is kompenzálhatók.

Hirdetés

Az Asus a játék megjelenése előtt nem sokkal, augusztus 20-án dobja piacra a díszes kártyát, a vásárlók pedig természetesen a Warhammer 40,000: Space Marine 2 PC-s változatát is megkapják majd mellé.

Az alábbi galériában közelebbről is szemügyre vehetitek a videókártyát, de még lejjebb egy hangulatos trailert is találtok ehhez kapcsolódóan.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.