Hirdetés

Hardveren gyorsítás: itt az RTX 4090-alapú gördeszka



|

Valaki úgy gondolta, az RTX 4090-es kártyából például remek gördeszka lehet.

Hirdetés

Szokás azon viccelődni, hogy mekkorák manapság a videokártyák, de eddig legfeljebb görkorcsolya-alapként tudtuk elképzelni őket, gördeszkaként kevésbé. Szerencsére nem a mi fantáziánk mozgatja a világot, hanem az olyan alkotóké, mint ashleysaidwhat, aki még tavaly töltötte fel Redditre a videóját, melyben jól láthatóan egy ASUS ROG RTX 4090-esen gurul. 

Még mielőtt bárki azt gondolná, ez is olyan úri huncutság, mint iPhone-okat kidobálni repülőkből, nyugodjon meg: a kártya már nem működik, leselejtezésre várt, sőt, igazából csak a burkolatra szerelt függőket.

Hirdetés

Ashleysaidwhat PC-átalakítással foglalkozott egyébként, így könnyen hozzáfért a burkolathoz. Áldásos munkájának köszönhetően kijelenthetjük, az RTX 4090 gördeszkaként nem használhatatlan, de nem is a legkényelmesebb.

It's not much, but it's mine
byu/ashleysaidwhat inpcmasterrace

Izgatottan várjuk, az RTX 5090 is alkalmas lesz-e erre, de reméljük, inkább játékok gördülékeny futtatásához fogjuk tudni használni, és mások is ehhez vetik be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.