Hirdetés

Ez a hat videojáték már biztosan DLSS-támogatással együtt jelenik meg



|

Az Nvidia által megerősített listát erősíti többek között a Marvel Rivals is.

Hirdetés

Tavaly novemberben megvizsgáltuk, hogy mit tudnak az egyes gyártók, az AMD és az Nvidia képjavító eljárásai, a DLSS és az FSR, mit érhetünk el ezek használatával és mi az, ami csak szépen csomagolt marketingmaszlag. A vállalatok közös célja az, hogy jobbá tegyék a játékélményt, amit különféle technológiákkal igyekeznek elérni (a felskálázást pedig a Windows 11 új funkciója, a DirectSR tökéletesítheti): az Nvidia részéről például a DLSS 3-at és a DLSS 3.5-öt olyan fejlesztések kísérik, mint a Reflex és a Ray Tracing Reconstruction (ami a sugárkövetés minőségét javítja fel), de mindegyiket csak az Nvidia GeForce RTX 40-es videokártyákkal lehet hadba hívni. 

A DLSS 3.5-ből olyan videojátékok profitáltak, mint a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, az Alan Wake 2 és a Portal RTX, míg a DLSS 3-at a gyártó bejelentése alapján hat közelgő játék fogja kihasználni. 

Hirdetés

Az Nvidia leleplezte, hogy a PvPvE dungeonökre fókuszáló Dungeonborne, a fantasztikusan kinéző Black Myth: Wukong, a StarCraft szellemi örökösének felfogható Stormgate, a Flintlock: The Siege of Dawn című nyitott világú akció-szerepjáték, valamint az egyelőre bétatesztek során kipróbálható Throne & Liberty és az Overwatch stílusú, szuperhősös Marvel Rivals játékosai is élvezhetik majd a DLSS 3 és a Reflex technológiák előnyeit, persze csak akkor, ha rendelkeznek RTX videokártyával. 

Természetesen az említett videojátékokhoz egy új GeForce Game Ready driver is társul, amelyet érdemes telepíteni, hogy a lehető legjobb élményt kapjuk az első naptól kezdve az összes címhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.