Hirdetés

Egyedi Xbox Series X konzollal és kontrollerrel készül a Microsoft az Indiana Jones játék megjelenésére, amit haza is vihet majd valaki



|

Nem kell kifosztani ősi sírokat, de ha kioldjátok a trükkös doboz zárját, akkor egy különleges Xbox Series X-et nyerhettek.

Hirdetés

Az Indiana Jones and the Great Circle meglehetősen nagy dobásnak ígérkezik, ez lesz a Microsoft egyik legfontosabb játéka idén. Nem véletlen, hogy a csapat minden eszközt bevet a siker érdekében, ennek pedig egy november 12-e és január 6-a között látható emelvény is része lesz. London, Sydney és New York Microsoft Experience központjaiban találhatunk majd egy lenyűgöző Indiana Jones kiállítást, melyek nem csak a látvány miatt érdemesek a régészprofesszor rajongóinak figyelmére. Mindegyiknél lesz ugyanis egy trükkös kis puzzle doboz.

Aki megoldja a doboz feladványát az esélyt kap egy különleges konzol és hozzá tartozó kontrollert megnyerésére.

Hirdetés

A lenti képen láthatjátok az arany színű gépszörnyet egy bőrszerű borítással díszített, szintén "aranyozott" kontroller mellett. A gép gyönyörű, és akkor is lesz esélyetek megnyerni azt, ha nem tudtok kiutazni valamelyik helyszínre, a sajtóközlemény szerint a Bethesda csatornáin keresztül tudtok majd csatlakozni egyelőre nem tisztázott formában.

Maga az Indiana Jones and the Great Circle 2024. december 9-én érkezik Xbox Series X-re és PC-re. A PlayStation 5 verzió megjelenése 2025 első felében várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.