Hirdetés

Az Acer brutális gamer PC-ket villantott



|

Az IFA 2024 felhozatalából természetesen nem maradhattak ki az Acer gamer gépei sem.

Hirdetés

Az IFA 2024-en az Acer legújabb bemutatott termékcsaládjával, köztük a Predator Orion 7000 asztali számítógéppel és a Nitro V 14, valamint Nitro V 16 gamer laptopokkal az ígéretek szerint cég új szintre emeli a gaming élményt, ötvözve a csúcsteljesítményt, az esztétikai megjelenést és a hordozhatóságot. Az új Windows 11-es PC-k széles körű felhasználói igényeket elégítenek ki, legyen szó hardcore gamerekről, diákokról vagy éppen kreatív szakemberekről. 

Predator Orion 7000

A Predator Orion 7000 az Acer új zászlóshajója, amely a legigényesebb játékosok elvárásainak is megfelel. Az asztali gép az Intel új generációs processzoraival van felszerelve. Ezt egészíti ki az Nvidia GeForce RTX 4090 GPU, amely mesterséges intelligencia alapú DLSS technológiával jelentős mértékben növeli a játékok teljesítményét. A Predator Orion 7000 tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a hőkezelésre. Az új Predator CycloneX 360 és a CPU folyadékhűtő együtt dolgoznak azon, hogy a számítógép komponensei mindig optimális hőmérsékleten működjenek. A Predator CycloneX 360 egyedülálló, 3 az 1-ben ventilátor-elrendezéssel és különlegesen tervezett légcsatornával rendelkezik, ami maximális légáramlást és statikus nyomást biztosít, így hatékonyan vezeti el a hőt a kritikus zónákból. A 360 mm-es CPU folyadékhűtő rendszerrel párosítva a hűtési hatékonyság 15%-kal javul, miközben az alaplap hőmérséklete 9 Celsius-fokkal csökken az előző modellhez képest.

Az Orion 7000 további jellemzői közé tartozik a Thunderbolt 4 és Wi-Fi 7 csatlakozási lehetőség, amelyek villámgyors internetsebességet biztosítanak, elérve a 40-46 Gbps közötti sebességet. Akár 4 TB HDD, 6 TB PCIe M.2 NVMe SSD és egy bővíthető SSD slot is rendelkezésre áll. 

Hirdetés

Acer Nitro V 14

Az Acer Nitro V 14 egy elegáns, mégis könnyen hordozható laptop, amely a gamerek, diákok és szakemberek igényeit is kielégíti. A gyöngyházfehér ház és a zöldeskék világítás elegáns megjelenést biztosít, miközben a teljesítményt sem kell feláldozni. A 14,5 hüvelykes kijelző 16:10-es képaránya kompakt, de mégis nagyobb képernyőfelületet kínál a hagyományos 14 hüvelykes panelekhez képest. A WQXGA (2560 x 1600) vagy WUXGA (1920x1200) felbontású kijelzők 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, 3 ms válaszidővel és 100% sRGB színtér lefedettséggel rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak hordozható játékra és kreatív munkára egyaránt.

A Nitro V 14 AMD Ryzen 7 8845HS processzorral, Nvidia GeForce RTX 4050 Laptop GPU-val, 32 GB DDR5 memóriával és 2 TB PCIe Gen4 NVMe SSD-vel van felszerelve. Az AMD Ryzen 8040 sorozatú processzorok továbbá intelligens akkumulátorkezelő funkcióval rendelkeznek, amely a lehető leghosszabb üzemidőt biztosítja. A 3. generációs Power Management Feature (PMF) és az AI-alapú technológiák révén a felhasználók hosszabb videókonferenciákat tarthatnak, mivel a CPU használata kisebb terhelést jelent az akkumulátorra. A jövendőbeli tulajdonosok természetesen kihasználhatják az Nvidia RTX AI ökoszisztéma előnyeit, amely több mint 600 játékot és alkalmazást támogat. A NitroSense alkalmazás segítségével pedig valós időben monitorozható a teljesítmény, valamint a rendszervezérlési funkciók és az eszköz AI képességei is optimalizálhatók.

Acer Nitro V 16

Az új Acer Nitro V 16 nagy felbontású, akár 180 Hz-es, 16 hüvelykes (16:10) WQXGA (2560 x 1600) kijelzőveé kiváló képi minőséget és magas pixelsűrűséget biztosít, ami tökéletes választás fotószerkesztéshez, de persze játékhoz is. Az eszköz szintén rendelkezik MUX kapcsolóval, ami lehetővé teszi a GPU teljesítményének növelését. A laptop Intel Core i7-14650HX processzorral, Nvidia GeForce RTX 4060 Laptop GPU-val, 32 GB memóriával és 2 TB PCIe Gen4 NVMe SSD-vel van felvértezve. A hűtési rendszere hatékonyan vezeti el a hőt, biztosítva, hogy a laptop folyamatosan kifogástalanul működjön, még nagy terhelés alatt is.

A legújabb Acer gaming PC-kben található Nvidia GeForce RTX Laptop GPU-kat az ultra-hatékony Nvidia ADA Lovelace architektúra hajtja, amely több mint 600 AI-gyorsított alkalmazást és játékot támogat. Az AI-alapú DLSS 3.5 technológia jelentős teljesítménynövekedést biztosít, miközben a Broadcast alkalmazás zajcsökkentést és háttércsere funkciókat kínál. Az új Windows 11 Copilot funkció pedig egy mindennapi AI társ, amely a felhasználóknak inspirációkat és válaszokat nyújt a weben keresztül, segítve ezzel a kreativitást és a produktivitást.

Az Acer Nitro V 14 és V 16 laptopok szeptembertől, illetve októbertől lesznek elérhetők különböző piacokon. A pontos specifikációk, árak és elérhetőség régiónként változhatnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.