Hirdetés

Utolsóként indul a Yettel, de azt tervezi, hogy sok előfizetőt elcsábít a konkurenciától



|

Minél nagyobbat kérsz a Yettel Full komplett, mindenféle szolgáltatást tartalmazó telekommunikációs tarifacsomagból, annál nagyobb a kedvezmény, ráadásul a kábelekkel sem kell bajlódnod.

Hirdetés

Yettel Full néven indította el teljes körű szolgáltatáscsomagját a zöld színű mobilszolgáltató október 22-én. A konkurens szolgáltatóknál már régóta elérhető telefon, internet és tévészolgáltatás csomagok elsöprő népszerűségnek örvendenek hazánkban: egy 2023-as felmérés szerint a háztartások 94%-a több ilyen szolgáltatást is igénybe vesz, 38,1% pedig egyszerre négyet is: tévé, mobil, internet és vonalas telefon.

Ilyen eddig a Yettelnél nem volt elérhető, ám miután az OtthonNet szolgáltatás, valamint a Yettel TV is egy ideje stabil szereplője a cég kínálatának, csak idő kérdése volt, mikor jelentkezik a szolgáltató komplex megoldáscsomaggal.

Hirdetés

Yettel Full

A piac nagyon telített, ezzel a Yettelnél is tisztában vannak, ám a Full csomag kialakításakor igyekeztek a konkurenseknél tapasztalható és legtöbbször panaszolt hibákat nem elkövetni. Ennek egyik eredménye, hogy a Full csomag nem fix, vagyis nem csupán akkor jár a kedvezményes havidíj, ha egyszerre mindenre előfizet a felhasználó,

tetszőlegesen lehet összeválogatni a szükséges szolgáltatásokat.

A rugalmassághoz passzoló árazás és engedményrendszer is tartozik, a csomagban pedig szerepelhet otthoni internet-szolgáltatás, mobilelőfizetés és tévéadás is. Ezekből nem szükséges mindnek szerepelnie a csomagban, vagyis már két mobilelőfizetés (Yettel Prime) is lehet Yettel Full csomag, de lehet két OtthonNet stb. Az engedmény az alábbi sávokban történik:

  • két szolgáltatás: 15%
  • három szolgáltatás: 20%
  • négy vagy több szolgáltatás: 30%

Mindezt a Yettel 5G hálózatán érheted el, amely idén is igen sokat fejlődött. Jelenleg 890 darab 5G-s (C-sávos, vagyis teljes gigabites sebességre képes) tornyot üzemeltet, ezáltal a nagyvárosok kültéri 5G gigabites lefedettsége szinte teljes (40% több mint 240 településen). A kábeles otthoni netelérést kiváltó, teljesen kábelmentes OtthonNet esetében 55%-os az 5G-s, és ezek már mind a C-sávos verzióra értendők, vagyis elméletben az 1 Gbit/s sebesség is elérhető. Természetesen a netelérés ebben az esetben korlátlan, nincs adatforgalmi limit.

A Yettel Full előfizetés rugalmasságához tartozik, hogy nincsen hűségidő, ahogy beszereléssel, telepítéssel sem kell számolni. Ha valaki betér egy Yettel szaküzletbe, némi ügyintézést követően komplett telekommunikációs csomaggal távozhat, aminek beüzemelése mindössze pár percet vesz igénybe. Ebbe beletartozik a mobil, a televízió (set-top-box-szal) és az otthoni internet-elérés is.

A cég elmondása szerint azt sem figyeli, hogy az egyes szolgáltatásokat igénybe vevők állnak-e egymással rokoni kapcsolatban, illetve azonos-e a lakcímük, így akár egy nagyobb család, vagy baráti társaság is társulhat Yettel Full csomagba. Viszont felfüggesztett szolgáltatás nem számít bele a kedvezményszámításba, nem lehet bármilyen Yettel mobiltarifát behúzni a Full csomagba és a csomag aktiválásához (megrendeléséhez) személyesen be kell menned egy Yettel üzletbe, nem lehet mindent online elintézni. Streamingszolgáltatásra is előfizethetsz a Yettelnél (a csomag részeként akár akciósan is), ám egyelőre csak a Max érhető el, a további bővülésre ezen a téren még várni kell.

A Yettel Full csomagról a www.yettel.hu/full oldalon találsz további információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.