Hirdetés

Újabb szolgáltatást szántott be a Google



|

Leginkább a Google One előfizetőket érinti a dolog.

Hirdetés

Ismeritek azt a honlapot, ami a kukázott Google-szolgáltatásokat vonultatja fel? A Killed by Google leírásokkal és évszámokkal együtt állít emléket az egyes nyugdíjazott fejlesztéseknek, mint amilyen a DropCam, a Podcasts, a Keen, az Optimize, a Pixel Pass vagy éppen a Grasshopper. 

A névsorhoz most hozzáadhatunk még egy tételt, ugyanis július végén megszűnik a One VPN, amely korábban csak a Google One előfizetéssel volt elérhető. A Google blogbejegyzése szerint egy másik szolgáltatás, amely korábban csak a One előfizetők számára v olt elérhető, a dark webes jelentések pedig minden Google-felhasználó számára hozzáférhetővé válik. 

Hirdetés

A Google információi szerint az érdeklődés hiánya miatt távolítja el a One VPN-t és inkább a legkeresettebb funkciókra koncentrál. A vállalat arra ösztönzi a felhasználókat, hogy távolítsák el az alkalmazást a készülékeikről, és értesítést is fognak kapni arról, hogy az már enm elérhető. Ez azonban nem érinti a Pixel telefonok tulajait, mivel a készülékek rendelkeznek beépített VPN-nel, amely a fizetős One VPN-től függetlenül elrejti a webes forgalmat. 

Nemrég egyébként a Google minden felhasználó számára elérhetővé tett bizonyos Google One prémium funkciókat, például az AI-alapú szerkesztőeszközöket, mint a Magic Eraser, a Photo Unblur és a Portrait Light. Most a vállalat egy újabb prémium funkciót tesz elérhetővé minden Google-fiókkal rendelkező számára: a dark webes jelentést az Önről szóló találatok oldalon lehet ellenőrizni, de még nem minden régióban érhető el - mi kipróbáltuk, és egyelőre Magyarországon sem működik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.