Hirdetés

Megint árat emel a DIGI



|

Nem ez az első alkalom, és nyilván nem is ez lesz az utolsó.

Hirdetés

Május elsejével körülbelül 15 százalékkal emelte meg a tarifák díját a 4iG tulajdonában lévő DIGI. Ezzel nem volt egyedül, hiszen az összes nagyobb szolgáltató is meglépte már ugyanezt idén. Most újabb emelést jelentett be az otthoni internetet, televízió és vezetékes telefon szolgáltatást kínáló távközlési vállalat.

A szolgáltatások díjának inflációval megegyező mértékű emelése után most a kiszállás díján fog emelni a népszerű konzorcium. Ezen felül az elvégzett munka díja is többe fog kerülni a jövőben. Ilyen kiszállásra általában akkor kerül sor, mikor egy, a vételhez szükséges eszköz javításra szorul, vagy bővíteni szeretnénk az otthoni hálózatot egy-egy extra készülékkel.

Hirdetés

A kiküldött tájékoztatók szerint július 6-tól minden egyes kiszállásért 11 500 forint kiszállási díjat számít fel nekünk a DIGI, ami több, mint a duplája az eddigi 5500 forintnak. Erre persze még jön az elvégzett munka díja is.

Ennek, vagyis a szerviznek a díját és a rezsiköltségek együttes mértékét óránként 7000 forintban állapították meg. Ez korábban 5000 forint volt óránként, így az ügyfelek 140 százalékos drágulást könyvelhetnek el a jövőben.

A 4iG közlése szerint ezeket a díjakat csak akkor kell megfizetni, ha a kiszállásra az ügyfélnek felróható okból kerül sor. Ilyen esetek például egy lakásfelújítás során elszakadt vezeték, illetve egy elhangolódott vagy új tévékészülék beállítása. Amennyiben a DIGI részéről történik a meghibásodás, a szervízhálózat által nyújtott helyszíni hibajavítási szolgáltatás továbbra is ingyenes marad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.