Hirdetés

Új kezelőfelületet és funkciókat kap a SimplePay



|

Régóta esedékes átalakítást léptet életbe az OTP Mobil.

Hirdetés

Nyár végétől kezdetét veszi a SimplePay online fizetési felületének átalakítása. A szolgáltatást fejlesztő OTP Mobil átláthatóbb, modernebb külsőt ígér, ami részben a csempés elrendezésnek köszönhetően valósul meg.

Szeptembertől megjelenik továbbá a Magyar Nemzeti Bank és a Giro iránymutatása alapján készült Qvik gyorsfizetési lehetőség, amit használva egységesített QR-kódon, deeplinken és NFC-n alapuló, azonnali fizetési megoldások válnak elérhetővé, melyek a kártyás fizetéshez képest jelentősen kedvezőbb árú tranzakciókkal könnyítik meg a fizetést.

Ősztől ennek köszönhetően 12 fizetési mód közül választhatnak a SimplePay felhasználói.

Hirdetés

Az új felületet fokozatosan aktiválják augusztus végétől, de sem a kereskedőknek, sem a felhasználóknak nincs teendőjük. Mivel közel 28 ezer webshop érintett, a folyamat október végéig is elhúzódhat.

A SimplePay-nél továbbra is a bankkártyás fizetés lesz alapértelmezett, de a digitális tárca csempe a Google Pay és az Apple Pay opciókat is felhozza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.