Hirdetés

Új funkciókat kap a YouTube Premium, az előfizetői csomagok választéka is bővülhet



|

Szolgáltatása kiterjesztésén, új előfizetők bevonzásán és a mostaniak megtartásán fáradozik a YouTube.

Hirdetés

Miközben a YouTube nagy erőkkel dolgozik azon, hogy újratervezze számítógépes, böngészős kezelőfelületét, a videós platform egyik munkatársa számos egyéb érdekességről is lerántotta a leplet blogbejegyzésében. Így derült ki többek között az, hogy a YouTube új, a felhasználói igényeket jobban kielégítő Premium csomagok bevezetését fontolgatja.

Hirdetés

"Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy további régiókra terjesszük ki meglévő ajánlatainkat, ezzel előfizetési lehetőséget kínálva tagjainknak, miközben új terveket vezetünk be, és mérlegeljük, hogy a felhasználók miként oszthatnák meg barátaikkal az előfizetéssel járó előnyeiket a jövőben."

- olvasható a bejegyzésben.

A platform egyébként több új funkciót is elérhetővé tesz a Premium előfizetők számára. IOS-en majd csak a következő hetekben lesz elérhető, az androidos készülékkel rendelkező tagokhoz azonban elvileg már megérkezett a mesterséges intelligenciával megtámogatott Jump Ahead funkció, melynek segítségével egyből a videó azon részéhez ugorhatunk, ahová a leggyakrabban tekertek a felhasználók. A Shorts Picture-in-Picture pedig lehetővé teszi más alkalmazások használatát Shorts-ok nézése közben, bár egyelőre ez a funkció az androidosok kiváltsága marad.

Hogy milyen új előfizetési csomagokra számíthatunk, nem tudni. Elképzelhető egy valamivel olcsóbb, reklámmentes csomag, amiből hiányzik néhány egyéb Premium funkció, de egy, a Spotify-Duóhoz hasonló, szeretteinkkel megosztható tagsági csomag is benne lehet a pakliban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.