Hirdetés

Ugyanazt a kijelzőt kaphatja a Google Pixel 9, mint az iPhone 16 Pro



|

Az újgenerációs OLED-panel nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot biztosít.

Hirdetés

A Google hosszú sorozatot szakított meg azzal, hogy Pixel 8-ba tavaly már egy csúcskategóriás OLED-kijelzőt épített be a korábbi alsó- középkategóriás megoldások helyett. A tavalyi széria egy magas fényerő mellett rendkívül energiatakarékos panelt használt, de idén egy újabb lépést tenne a brand a csúcskategóriájú megoldások irányába.

Állítólag a keresőóriás saját telefonmárkája jobb minőségű képernyőt kap, mint a Samsung Galaxy S24. Egy nemrégiben kiszivárgott jelentés szerint ez nem lesz más, mint a Samsung M14 OLED-je, amely ha elég jó az Apple iPhone 16 Próhoz, minden bizonnyal bárkinek képes lesz örömet okozni. Ha a hír igaz, ez lesz az első olyan alkalom, hogy a két márka ugyanazt a tartozékot használja.

Összehasonlításképpen a Samsung Galaxy S24 sorozat M13 LTPO paneleket használ, amelyek csúcsfényereje 2600 nit. Ha valaminek, akkor a Pixel 9 sorozatnak hasonló vagy magasabb csúcsfényerőt kell biztosítania, mint a Galaxy-féle versenytársának, és a tartós fényerő is komoly lökést fog kapni.

Hirdetés

A kiszivárgott pletykák szerint a Google Pixel 9 termékcsaládjának készülékei három méretben érkezhetnek: 6,03 hüvelykes, 6,2 hüvelykes és 6,7 hüvelykes Pixel készülékcsalád három új tagja. A vállalat minden jel szerint a teljes új készülékcsaládnál a Samsung legújabb M14-es panelét fogja használni. Bár a legjobb androidos telefonok némelyike papíron még nagyobb fényerőt kínál, a Samsung OLED paneljei pontosságban és energiahatékonyságban felülmúlják őket.

A Galaxy S24 Ultra megjelenésével debütált a Corning új Gorilla Armor üvege is. Míg a korábbi Gorilla Glass a tartósságra összpontosított, a Gorilla Armorról azt állítja a gyártó, hogy akár 75 százalékkal kevésbé fog tükröződni. Teljesen persze nem szünteti meg az idegesítő jelenséget, de annyit javít rajta, hogy szinte egyáltalán nem lesz zavaró.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.