Hirdetés

Transformers-rajongóknak egyenesen kötelező ez a két mobil



|

Igazán különleges készülékekkel rukkoltak elő a Transformers One tiszteletére.

Hirdetés

A Transformers-rajongók számára jó hír, hogy a franchise nemcsak 40. évfordulóját ünnepelte, hanem a Transformers One film megjelenésével új életet lehelt a mozikban is a sorozatba - hazánkba október 10-én fog megérkezni az animációs előzménysztori. A Transformers iránti rajongásodat azonban most új szintre emelheted, köszönhetően a Tecno és a Transformers együttműködésének, melynek eredménye a Transformers-kiadású Spark 30 sorozat.

A Spark 30 sorozat két verzióban érhető el: a standard Spark 30 és a prémium kategóriás Spark 30 Pro. Mindkét készülék a középkategóriás teljesítményt képviseli, és bár az árakat még nem jelentették be, a telefonok jó ár-érték arányt ígérnek. A Transformers-rajongók számára különösen izgalmas a telefon neve, hiszen a Spark, avagy Örök Szikra fogalma először a Beast Wars sorozatban jelent meg 1996-ban, ahol a szikra a cybertroni élet lelke volt. Ezért a Spark sorozat nevét választani a Transformers-kiadáshoz különösen találó ötlet.

Hirdetés

Bár a Spark 30 és a 30 Pro nem olyan exkluzív, mint a Redmagic által kiadott Transformers telefonok, amelyekhez különleges kiegészítők és magasabb kategóriás specifikációk tartoztak, a Spark sorozat is lenyűgöző dizájnt kapott. A hátlap, az ikonok és a háttérképek mind Transformers-inspiráltak. A Spark 30 Bumblebee-t idéző megjelenéssel büszkélkedhet, míg a Spark 30 Pro Optimus Prime ikonikus dizájnját követi. Bár a kiegészítők standardok, úgy tűnik, a telefonok szélesebb körben elérhetőek lesznek, ami sok rajongónak jó hír lehet, hiszen a Redmagic telefonok csak Kínában voltak kaphatók, és a Transformers-termékek regionális elérhetősége gyakran korlátozott.

A specifikációk is figyelemre méltóak. Mindkét telefon 6,78 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, de a Spark 30 90 Hz-es, 800 nites, 1080p-s LCD panellel érkezik, míg a 30 Pro 1700 nites, 120 Hz-es, 1080p-s AMOLED kijelzőt kínál. A tárolókapacitás mindkét készüléknél 128 GB vagy 256 GB, és SD-kártya bővítési lehetőséget is nyújtanak. A Spark 30 Helio G91 chipet és 4 GB RAM-ot, míg a Pro erősebb Helio G100 processzort és 8 GB RAM-ot kapott.

Miközben a Transformers-rajongók várják a legújabb film megjelenését, ezek a telefonok remek lehetőséget nyújtanak, hogy a mindennapjaikba is becsempésszék kedvenc robotjaik világát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.