Hirdetés

Strapabíró kontrollerrel állt elő a Thrustmaster



|

A PC-vel és Xboxszal használható gamepad analógja ráadásul jobb lesz, mint a legtöbb kontrolleré.

Hirdetés

Olyannyira a strapabírás volt a Thrustmaster most bemutatott HEART kontrollere tervezői számára az elsődleges szempont, hogy az eszköz nevét is erre alapozták: a HEART a Hall Effect AccuRate Technology rövidítése, utalva a driftelés lehetőségét eltűntető analóg-technológiára, amit már minden felső középkategóriás kontroller magáénak tudhat függetlenül attól hogy milyen platformhoz készült. Ígéretük szerint a tervezés során felhasználták az elmúlt 15 év tapasztalatait, amit a repülőszimulátorokhoz használható hall effectes perifériák készítése során szereztek.

Az eszköz mechanikus gombjai 0,3 milliméteres utat tesznek meg az aktiválásig, és állítólag 64 százalékkal gyorsabban ér át az infó, mint a hagyományos, membrános gomboknál. A vezérlőt vezetékes csatlakozással látták el, ami javít a funkciók késleltetési idején és az eszköz költségein is.

Hirdetés

Az új, PC-s és xboxos kontroller dizájnja megkapó lett, bár a kétszínű fekete-fehér mintázat véleményes. Középen egy fényes LED-csík fut végig, amely elválasztja a két színt. Ennek fénye hat féle színárnyalatban is képes pompázni. Az eszköz hátulján két testreszabható gomb található, aminek segítségével még az érzékenységet is saját igényeinkre szabhatjuk.

A kontroller kompatibilis lesz PC-vel, Xbox Series X-szel , Xbox Series S-sel és Xbox One-nal is. Az előrendelések már elkezdődtek és a gyártó oldalán, 99,99 euróért lehet egyet megkaparintani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.