Hirdetés

Régóta várt funkcióval egészül ki a Windows 11 tálcája



|

A Microsoft korábbi operációs rendszereinél rendre elérhető volt a beálltás.

Hirdetés

Nemrégiben futott be a Windows 11 nagy frissítése, amely számos új funkcióval igyekszik javítani az operációs rendszert, valamint kényelmesebbé tenni annak használatát. Bár a frissítőcsomag több felhasználóhoz is még csak most fog eljutni, a vállalat máris a jövőbeli verziókon ügyködik, amelyek tovább csiszolhatják a rendszert.

A Windows Latest jelentése szerint a napokban egy X-felhasználó szúrta ki, hogy a Windows 11 egy közelgő verziója - amely jelenleg csak az Insiderek számára érhető el a béta csatornán - lehetőséget kínál majd a felhasználóknak a Tálca, valamint az azon található ikonok méretének megváltoztatására.

Hirdetés

A 22635.4291 számú előzetes verzióban erre egészen pontosan a Tálcabeállításokban van lehetőség egy új menüpont segítségével. A mostani változatban a Tálca mérete egyelőre nem módosítható, de a teljes megjelenéskor várhatóan ez a funkció is aktiválódik majd. Hogy mikor válik széles körben elérhetővé az új opció, még nem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.