Hirdetés

Olyan frissítési módszert vezet be a Microsoft, aminek te is örülni fogsz



|

Gyorsabban töltődnek le és települnek fel a Windows 11 frissítései.

Hirdetés

A Bleeping Computer jelentése alapján még idén könnyebbé válhat a Windows 11 felhasználóinak élete, ugyanis a Microsoft 2024 végétől egy új frissítési rendszerre áll át a Windows 11 24H2-es verziótól kezdődően, amely számos téren eredményez fejlődést. 

Az újdonságot az jelenti, hogy ellenőrzőpontos megoldást alkalmaznak a havi, kumulatív frissítéseknél, vagyis csak az előző ellenőrzőpont óta hozzáadott változtatásokat fogják tartalmazni a frissítések, legyen szó új biztonsági javításokról vagy éppen vadonatúj funkciókról. 

Hirdetés

Ennek a módszernek köszönhetően a frissítőcsomagok kisebbek lesznek, amivel a felhasználók spórolhatnak a sávszélességgel és a szabad hellyel, valamint az idővel is, mivel ezek gyorsabban települnek majd, mint a korábbiak. És van még egy jó hír: a Windows automatikusan átáll majd erre az új rendszerre, szóval manuálisan semmit sem kell majd állítani a Windows Update, a Windows Update for Business, a Windows Autopatch és a Windows Server Update Services esetében sem.

Azok, akik máris szeretnék kipróbálni ezt az új funkciót, csatlakozhatnak az Insider Dev Channelhez és a Windows Insider Preview Build 26120.1252-t telepítve mehet is a tesztelés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.