Hirdetés

Olyan alkalmazás változik most Androidon, amihez már rég nem nyúltak



|

A telefonok legfontosabb alkalmazása új arculatot kap hamarosan.

Hirdetés

Bár egykor a telefonokat főleg egyszerű hanghívások bonyolítására használtuk, mára olyan kiterjedt az alkalmazások köre, hogy az eredeti funkció lassan teljesen háttérbe szorul. Mivel régóta nem történt jelentős változás a készülékek telefonálásra való használatát illetően, a fejlesztők nem is érezték igazán fontosnak, hogy bármit is kezdjenek a feladatot ellátó Telefon alkalmazással.

Most a Google pótolná az elmaradást az androidos felhasználók készülékein, és főként a megjelenésében hozna újat a régóta ugyanúgy kinéző applikációban. A változás a vállalat ígérete szerint látványos lesz, és bár több elemét is érinteni fogja, ez leginkább a bejövő hívások felületén fog meglátszani.

Hirdetés

Néhány felvétel is kiszivárgott már a tervezett változtatásról. Ezek egyikén az látható, hogy a felhúzással történő hívásfogadás a jövőben nem fog működni, hanem helyette dedikált gombokat kap majd a felvétel és az elutasítás. A hívásfogadás logikusan egy zöld gombbal, míg az elutasítás pirossal fog történni a jövőben.

Jobb szélen a régi, balra az új verzió
Jobb szélen a régi, balra az új verzió

Értesülések szerint a változást már tartalmazza a legújabb Google Telefon app v145.0.672690850-es változata. Ez elvileg már minden Android tulajdonosnak megérkezett az utolsó frissítéssel, azonban a felhasználók többségénél még nem élesedett. Az, hogy az előzetes teszteket követően mikor lesz elérhető az új változat, egyelőre még nem tudható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.