Hirdetés

Mostantól bárki használhatja a Windows dedikált alkalmazását



|

Széles körben elérhetővé vált a korábban tesztelés alatt álló Windows App.

Hirdetés

A Microsoft tavaly novemberben mutatta be a Windows App nevű megoldását, amely azt a célt szolgálja, hogy egyetlen helyről, lényegében bármilyen eszközről elérjük az operációs rendszert. A korábban tesztüzemmódban futó program a hónap elején érkezett meg okostelefonokra, a minap pedig széles körben is elérhetővé vált.

A Windows alkalmazás mondhatni egy átjáróként szolgál a Windows egy példányának streameléséhez különböző forrásokból, mint például a Windows 365, az Azure Virtual Desktop, a Microsoft Dev Box és a távoli PC-k.

Hirdetés

"Örömmel jelentjük be, hogy a mai naptól kezdve a Windows App általánosan elérhető Windows, macOS, iOS, iPadOS és webböngészők számára - és nyilvános előnézetben Androidra is. A Windows App olyan egységes élményt biztosít, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen eszközről csatlakozhassanak az általuk ismert és szeretett Windows-élményhez."

- olvasható a Microsoft közleményében.

A alkalmazás Windowsra a Microsoft Store-ból, iOS-re és macOS-re az App Store-ból, Androidra pedig a Play Áruházból tölthető le - utóbbin elvileg a mai nap folyamán válik elérhetővé nyilvános előnézetben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.