Hirdetés

Mindenkinek korlátlan mobilnetet ad ajándékba a Yettel



|

24 órán keresztül a Yettel összes ügyfele megkötések nélkül és teljesen ingyenesen internetezhet.

Hirdetés

A Yettel egy különleges tesztnapot hirdetett meg: 2024. június 20-án, csütörtökön egy teljes napra korlátlan és díjmentes belföldi mobilinternet-elérést biztosít ügyfeleinek. Ezen a napon az adatforgalmi számlálók leállnak, és a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a szolgáltató hálózatát.

Az akció automatikusan érvénybe lép június 20-án 00:00 órától 23:59-ig, így a felhasználóknak nincs szükségük külön aktiválásra. Az aznapi adatforgalom nem terheli az előfizetők havi adatkeretét, így valóban korlátlan internet hozzáférést élvezhetnek. A promóció a Yettel lakossági ügyfeleire, valamint a publikus internet-hozzáféréssel rendelkező üzleti ügyfelekre egyaránt vonatkozik.

Hirdetés

A Yettel a kezdeményezéssel arra is emlékeztetni kívánja ügyfeleit, hogy az elmúlt két évben jelentős fejlesztéseket hajtott végre hálózatán. A szolgáltató nem csak a már elterjedt 4G technológia kapacitását növelte meg, hanem bevezette a legmodernebb 5G technológiát is. Jelenleg több mint 900 bázisállomáson érhető el az 5G-hálózat országszerte, ami folyamatosan bővül.

A június 20-i díjmentes és korlátlan mobilinternet az 5G-hálózaton is elérhető lesz, így az ügyfelek a legújabb technológia előnyeit is élvezhetik. Azok a Yettel előfizetők is élhetnek ezzel a lehetőséggel, akiknek nincs aktív adatkeretük, így ők is szabadon internetezhetnek ezen a napon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.