Hirdetés

Mi is az elsők között kaphatjuk meg az Android 15-öt



|

A Google Pixel 9-es család augusztusi debütje ugyan nem hozta el az operációs rendszer legújabb változatát, de elvileg már csak októberig kell várnunk rá.

Hirdetés

Bár sokan azt várták, hogy a Pixel 9-es modellekkel az Android 15 is debütál augusztus 13-án, azonban ez nem történt meg, a készülékek az Android 14-es rendszerrel érkeztek, viszont hét évig érkeznek rájuk a rendszer- és biztonsági frissítések, így egy későbbi update-tel szintet léphetnek. 

A Google operációs rendszerének új verzióját hatalmas érdeklődés övezi, köszönhetően annak, hogy többek között olyan hasznos funkciókkal vértezték fel, mint a műholdas kapcsolat támogatása, a biztonságos tárhely, a lopás elleni zár, a jobb képernyőmegosztás és a prediktív visszalépés. 

Hirdetés

Az Android Authority forrásai szerint a Google október folyamán adhatja ki az Android 15-öt, de első körben csak a Pixel-telefonok kaphatják meg a rendszerfrissítést, és mivel az MI-re nagyban építő Pixel 9-es család tagjait a korábbiakkal ellentétben Magyarországon is be lehet szerezni, ezért a magyar felhasználók is elsők között kaphatják meg az operációs rendszer legújabb változatát.

A honlap szerint a vállalat a jövő héten adhatja ki a gyártóknak az Android 15 forráskódját, hogy a saját készülékeikhez alakíthassák, de mivel a rendszer átszabása lassú folyamat, a gyártók leghamarabb 2024 végén, 2025 elején adhatják ki a saját frissítéseiket a saját modelljeikre. 

Az Android Authority megkereste a Google-t is az említett információkkal kapcsolatban, ám a vállalat szóvivője azt közölte, hogy jelenleg nincs mit megosztaniuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.