Hirdetés

Megvan a PlayStation 5 Pro magyar ára, és hát... igen, drága lesz



|

Már előrendelhető a konzol, ami a megjelenéskor várhatóan limitált példányszámban érkezik, de még idén lesz újabb szállítmány.

Hirdetés

Egyelőre nem mondhatjuk, hogy a Sony mindent megtett a PlayStation 5 Pro potenciális vásárlóinak meggyőzése érdekében, hiszen elsősorban már régóta elérhető, részben még PS4-re is megjelent játékok fejlesztéseit mutogatta. Persze ezek szebbek lesznek és simábban futnak majd, de még mindig nem volt semmi olyan megvillantva, ami indokolná az iszonyatos felárat.

Eddig csak az euróban megadott árból számolgathattuk, hogy mennyibe kerül majd, de most már hazai boltokban is előrendelhetővé vált a gép, így tudunk valami hivatalosat mondani.

Hirdetés

PlatinumShop oldalán két csomag volt elérhető: az egyik az alapgép 329 990 Ft-ért, a másikhoz pedig lemezmeghajtó is jár, ez 379 990 Ft-ba kerül. Mindkettő elfogyott előrendelésben, de ez nem azt mutatja, mennyire kelendő, sokkal inkább azt, hogy mennyire kevés érkezik a november 7-ei megjelenésre. A bolt azt írja, közvetlenül a megjelenés után folyamatosan érkezik majd utánpótlás.

Konzolvilágnál külön kapható az állvány is 11990 Ft-ért, ami ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy a gépet állítva lehessen tárolni. A lemezmeghajtó ott önmagában 49 990 Ft-ba kerül.

Érdemes arra figyelni, hogy bár stresszt okozhat a készlethiány, a nyerészkedők ezt biztosan megpróbálják kihasználni; ha nem akarunk rosszul járni, várjuk meg a készletek újratöltését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.