Hirdetés

Megnyílt az Epic új digitális áruháza



|

A vállalat elsősorban a játékfejlesztők munkáját szeretné megkönnyíteni a bolttal.

Hirdetés

Az Epic pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy elindítja Fab nevű piacterét, amely a különböző digitális eszközök (assettek) - például 3D modellek, textúrák, hangok és animációk - egységes helyeként szolgál. A digitális áruház elindításával a vállalat célja, hogy megkönnyítse a fejlesztők számára a szükséges eszközök beszerzését.

Az Epic már 2023 februárjában felfedte a Fabre vonatkozó terveit, és az indulást is erre az évre tervezte, ám végül 2024-re csúsztatta a rajtot. A piactér különlegessége, hogy egy felületen egyesíti az Unreal Engine Marketplace, a Sketchfab Store, a Quixel és az ArtStation kínálatát.

Hirdetés

A vállalat emellett 88 százalékos részesedést biztosít az áruházban értékesített termékek után, ami megegyezik az Epic Games Store által kínált feltételekkel. A rajt előtt a vállalat lehetőséget biztosított az alkotók számára, hogy előkészítsék az Unreal Engine Marketplace-en és a Sketchfaben elérhető termékeiket a Fab felületén történő értékesítésre, így már most széles kínálat várja a fejlesztőket.

Az Epic azt is bejelentette, hogy a jövőben a Robloxhoz és a Minecrafthoz készült digitális eszközök támogatását is hozzáadja a platformhoz. Az új digitális áruházba ezen a linken keresztül látogathattok el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.