Hirdetés

Meglepő újdonságokat hozhat a közelgő Android 15 samsungos változata



|

A One UI 7 várhatóan az S24-es széria készülékeire és az új hajtogatós Galaxy modellekre érkezik majd először.

Hirdetés

Azt rebesgetik a technológia világában, hogy az Android 15 nem ígérkezik túl nagy dobásnak, illetve kevés újdonságot hoz majd magával. Ezzel szemben bizonyos ágazati pletykák szerint a Samsung saját szoftverváltozata, a One UI annál többet. A hetedik kiadását ünneplő program az elmúlt években nem sok változáson esett át, azonban ennek a hírek szerint vége.

Egy ismert és szavahihető szivárogtató a minap azt nyilatkozta, hogy a One UI 7 lehet minden idők legtöbb újítását hozó samsungos Android-változata. Ez annyiban számít meglepetésnek, hogy az utolsó néhány frissítés során nem nagyon erőltette meg magát a dél-koreai cég.

Az Ice Universe néven futó tippadó szerint egyetlen korábbi verzió sem hozott annyi változást, mint a mostani. Hogy ez pontosan mit jelent, kontextus nélkül nehéz lenne megmondani, ám bizonyos dolgok arra utalhatnak, hogy többek között a dizájn is megújul.

Hirdetés

Ice Universe posztja szerint "újrarajzolták az ikont", ami tényleg külsődleges változásokra utalhat, esetleg az animáció finomodására. Azt is hozzáteszi még, hogy a legördülő sáv és az ikonok stílusa például egészen biztos nem marad meg az eddig ismert formájában.

Egy új funkciót szintén biztosra mond a szivárogtató: A Secure Foldertől elkülönülve érkezik az App Lock. Az első tesztekre a béta verzióval kínál majd lehetőséget, és ezután a One UI 7 először olyan készülékeken válik elérhetővé, mint a Galaxy S24 sorozat és a nemrég bemutatott Galaxy Z Fold 6 és Flip 6.

Az új hajtogatós mobilok már jelenleg is előrendelhetők 1200 dolláros (430 000 forint) csereértékkel, ingyenesen duplázható tárolóval és egy sor egyéb kedvezménnyel. A Samsung július 24-én kezdi meg az említett készülékek, a Galaxy Ring, a Galaxy Buds 3 és Buds 3 Pro, valamint a Galaxy Watch 7 és a Galaxy Watch Ultra szállítását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.