Hirdetés

Megjelent az IKEA gamereknek szánt legújabb kollekciója



|

A svéd vállalat új termékei a hétköznapi otthoni kiegészítők piacán is megállják a helyüket.

Hirdetés

Manapság szinte lehetetlen olyan otthoni kiegészítőt találni, amit ne forgalmazna a lapra szerelt és megfizethető termékeiről elhíresült svéd áruházlánc, az IKEA. A vállalat már korábban is több, kifejezetten gamereknek szánt terméket dobott piacra, azonban a minap elrajtolt BRÄNNBOLL nevet viselő kollekció rögtön 20 új bútorral örvendezteti meg a játékosokat.

A termékeket alapvetően úgy tervezték, hogy a gamingen túl is megállják a helyüket, ami azt jelenti, hogy nemcsak a játék miatt foglalják majd a helyet a lakásban. A kollekcióban székeket, foteleket, nyitott szerkényeket és számos egyéb kiegészítőt találhatunk, melyek többsége különböző színállásokban is megvásárolható.

Hirdetés

A termékek egészen visszafogott megjelenést kaptak - főleg a konkurens gyártók megoldásaihoz képest -, amivel a vállalat elsősorban azt az üzenetet szeretné erősíteni, hogy a játék mindenkié.

"A BRÄNNBOLL kollekció célja, hogy kényelmesebbé és szórakoztatóbbá tegye a videojátékokat és az összejöveteleket, akár egyedül, akár barátokkal töltöd az időt."

- olvasható az IKEA weboldalán.

A svéd vállalat egyébként már áprilisban lerántotta a leplet a termékekről, viszont a forgalmazás egészen szeptemberig váratott magára. A minap végre hivatalosan is elérhetővé vált BRÄNNBOLL kollekció; itt csekkolhatjátok a teljes kínálatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.