Hirdetés

Még idén beépül az iOS-be a ChatGPT



|

Tim Cook úgy látja, az év vége előtt sikerül majd integrálni a szolgáltatást.

Hirdetés

Bár az Apple Sirije már régóta segít minket a mindennapok során (igaz, magyarul még mindig nem tud), hamarosan sokkal okosabb lesz, hiszen érkezik az Apple Intelligence, illetve a ChatGPT-integráció is a gyártó készülékeire.

Felröppentek pletykák késésről, de Tim Cook szerint nincs miért aggódni: a ChatGPT-t (egész pontosan a GPT-4o-t) még 2024 vége előtt sikerül integrálni az iOS 18-ba, így a Siri az AI-t használva adhat válaszokat beszélt vagy írott kérdésekre, szöveget generálhat, és anélkül használható lesz, hogy OpenAI-fiókot kellene regisztrálni - ugyanakkor az előfizetők beléphetnek, és még több szolgáltatást érhetnek majd el.

Hirdetés

Az Apple Intelligence bizonyos funkciói már a fejlesztők számára elérhető iOS 18.1 bétában is megtalálhatók, de a ChatGPT-vel még nem lehet kísérletezgetni. Az összes jelenleg tervezett funkció 2025 márciusáig, az iOS 18.4 megjelenéséig érkezhet, ám ezek csak angolul lesznek használhatók. Külön kérdéses, hogy az Európai Unió lakói mikor kaphatják meg az újdonságokat.

Az Apple-féle AI-funkciók használatához iPhone 15 Pro vagy újabb telefonra, illetve M-szériás Macre vagy iPadre van szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.